Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc000

Objawy ciąży

Polecane posty

Gość Gosc000

Witam... 2 tygodnie tamu podczas okresu kochałam się z moim narzeczonym bez zabespieczenia (nie skończył we mnie). Po okresie az do tej pory nie przestały mnie boleć piersi, są całe nabrzmiałe do tego z pochwy leci mi bardzo dużo, rzadkiego, białego śluzu... Czy to może być ciąża czy jakieś zmiany hormonalne? Dajcie znać dziewczyny co o tym sądzicie

Gość domi2
myśle że to hormony bo miałaś okres to raz a dwa że w tobie nie skończył ale kto wie różne dziwne sytuacje sie dzieją... mnie pomimo że 2 tyg temu miałam okres też bolą piersi najbardziej sutki. ale myśle że to hormony. od 3 lat kocham się bez zabezpieczenia i tylko raz skończył we mnie , czasami myśle że z nami coś jest nie tak skoro tyle czasu i nie było żadnej wpadki

Gość olkaa91
Różnie może być

Gość domi2
ale myślę że w czasie okresu to nie możliwe

Gość Gosc000
Może jakaś inna dziewczyna by się jeszcze wypowiedziała na ten temat... prosze o jakieś opinię

Gość LenaLENKA
Z tego co czytałam to nawet jeśli masz okres i się kochasz można zajść w ciążę bo plemniki przecież żyją kilka dni.

Gość kasandracwir
Musisz zrobic test ciazowy to bedzie wszytsko wiaodmo. Objawy jakby ciazowe

Gość Gość000
UP

Gość gość
Skoro nie skończył w Tobie to jak możesz niby być w ciąży ?

Gość gość
Ja jestem w 7 miesiącu ciąży i owszem czasem pojawi się trochę śluzu, ale na pewno nie jakieś duże ilości, myślę, że powinnaś iść z tym do lekarza

Gość Gość000
No niby nie mialam prawa zajść w ciąże skoro nie skończył we mnie ale martwią mnie bolące juz 2 tyg piersi...

Gość Amsentia
Faktycznie niby ból piersi jest pierwszym objawem ciąży ale z tego co mi wiaodmo śluz powienien lecieć gęsty. Najlepiej udaj się do lekarza.

Gość WanessaLasarka
Ja też tak miałam miesiąc temu. Piersi bardzo bolały, sutki opuchnięte. Zaraz udałam się po test i wyszło że jestem w ciąży. Jezeli masz wątpliwości udaj sie do ginekologa.

Gość gość
trudno nam to oceniać-ja mogę Ci napisać jak było u mnie-zanim zrobiłam test miałam mleczny śluz i zaczęłam stosować dopochwowo invag/myślałam że to infekcja/, do tego bolesne i tkliwe piersi.Ogólnie czułam się źle i byłam osłabiona.Mdłości i wymioty przyszły dopiero miesiąc później.Ale jeśli stosunek nie był pełny i miałaś miesiączkę to raczej prawdopodobieństwo jest małe.Najlepiej zrób sobie test-będziesz spokojniejsza.

Gość kuna1987
TO CIĄŻA!!!

Gość Gość000
Dziewcyzny zrobilam wczoraj i dzisiaj rano test ciążowy... Niby wykrywa ciąże po 6 dniach a ja teoretycznie gdybym byla w niej to bylby juz 18-20 dzień... Oby dwa wyszły negatywnie a piersi i w dole brzucha nadal boli ;| co sądzicie??