Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Syn wieczne dziecko

Polecane posty

Gość gość

Miałam nadzieje, że po ślubie skończy z piłką nozną, że stanie na wysokości zadania jako mąż. Niestety ledwo godzi prace z gra w klubie, ale nie chce zrezygnować. Co ja mam zrobić?

Gość gość
Mógłby pośwIęcić się pracy, ale on woli wziąć 10 dni wolnego i jechać na zgrupowanie.

Gość gość
A to Twój syn?

Gość gość
Tak mój syn.

Gość gość
W tym roku będzie miał 30 lay, w piłkę nożną gra 25 lat.

Gość gość
to jest sport i bardzo dobrze,ze gra po co ma konczyc? to nie swiadczy o dojrzalosci tak jaK ty sadzisz. Zobaczysz jaki bedzie dojrzaly jak skonczy, piwo,tv i do zony stara zamknij morde bo w pysk. Sport jest dobry.

Gość gość
On nie umie usiedzieć w domu. Synowa jest trenerką fitness, dietetykiem.

Gość gość
a po co ma siedziec w domu? ma hobby ktore pozwala byc zdrowym,zona tez sportsmenka widocznie kochaja sport, niektorzy tak maja musza byc aktywni fizycznie i to zaleta a nie wada. Naprawde trudno zrozumiec o co Ci chodzi?

Gość gość
A ty stara dupa, zamiast się zająć sobą, siedzisz od świtu na forum dla gimbazy?

Gość gość
Rozumiem. Ale co on zrobi jak będzie musiał zakończyć karierę... Chciałabym chociaż raz go zastać w domu. Bo, albo go nie ma albo gra w Fife

Gość gość
co zrobi w jakim sensie? przeciez piszesz,ze prace ma wiec pracowal bedzie a poza tym nie przejmuj sie starym 30 letnim baranem zrobi co zrobi, Ty na wakacje sie wybierz a nie przejmuj mlodymi bo osiwiejesz:-D

Gość gość
Tak tylko on zupełnie pracę olewa. Woli iść na trening, mecz. W weekendy nie można ich zastać w domu bo albo ścianka wspinaczkowa, basen ostatnio bieganie po lesie.

Gość gość
no ale skoro go nie zwalniaja tzn,ze obowiazki wykonuje prawda? Czemu maja siedziec w domu? w domu jest nudno a weekend to najlepszy czas by razem cos robic, wazne,ze sa razem powinno Cie to cieszyc. Kochaja sie? Na pewno i widac,ze dobrze sie dobrali oboje r/u/c/h/l/i/w/i. Wytlumacz wprost prosze w czym rzecz?

Gość gość
A co Ty masz do ich życia. Twoja rola się już skończyła jako matki. Nie masz co robić w weekendy? Znajdź sobie jakąś grupę rówieśniczą odpowiednią do Ciebie a młodym daj spokój. Ewentualnie jak się dziecko, Twoje wnuczę pojawi wtedy się może przydasz i popilnujesz go jak młodzi pójdą na swoje zajęcia sportowe. Sport to zdrowie, :)

Gość gość
pilka nozna przynosi dochod? przypuszczam,ze tak a jesli sie nie myle to tez zatem praca tylko,ze przyjemna

Gość smarkata
co ich tak wychwalasz, dużo ludzi uprawia sport, sama weź się za jakiś sport to lepiej zrobisz

Gość gość
Wykonuje swoje obowiązki w pracy. Piłka nożna to też dochód. Tylko na dzień dzisiejszy klub nie wypłicił piłkarza 3 pensji-listopad, grudzien, styczeń. Całkiem, ładnie zarabia jako piłkarz, ale co ztego jak nie ma aż 3 pensji.

Gość gość
Podoba mi sie nacisk synowej na zdrowe żywienie, ale już nie na taki wysiłek fizyczny.

Gość smarkata
do zdrowego żywienia musi być jeszcze wysiłek fizyczny wtedy są efekty

Gość gość
Po co im efekty ? Oboje są szczupli.

Gość gość
Mój mąż ma 40 lat i całe życie biega za piłką,też chciałam,żeby z tym skończył,ale powiedział,że to lubi,i ja muszę to zaakceptować,a jeśli mam z tym problem to mam znaleźć sobie zajęcie. Problem w tym,że przez te wiele lat,umknęło mu wiele wydarzeń,spotkań rodzinnych,bo spieszył się na mecze. Teraz,ponieważ także pracuje fizycznie,ma problemy z kręgosłupem i on sam wie,że jest na mecie,że trzeba będzie odejść. W wolnym czasie jeździmy razem rowerami,całą rodziną,wymyśliłam to,aby dać mężowi coś w zamian,ale wiem,że to on sam musi podjąć decyzję kiedy przestanie grać. No cóż,ma talent,i mimo wszystko jestem z niego dumna.

Gość gość
Ja nie mówię, że nie jestem dumna z mojego syna. Zapisanie go do klubu piłki nożnej było pomysłem mojego męża, ale mimo, że nie lubię piłki nożnej chodziłam, siedziałam, czekałam na tych treningach. Miał 5 lat i już biegał za piłką. Teraz oczywiście nie chodzę na mecze czy treningi. Mecz oglądam, bo mąż nie przepuści ani jednego.

Gość gość
Sporty to zdrowie.