Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

jak to widzicie

Polecane posty

Gość gość

mataka męża mieszka w stanach. kilka lat temu złożyła dokumenty o zieloną kartę dla mojego męża.Obecnie przyszła wiadomość o rozpoczęciu postepowania w tej sprawie.Mieszkamy w Polsce, mamy własne życie ,dom i pracę. Jeśli on dostanie ten stały pobyt to totalnie rozwali nam życie bo trzeba będzie raz na rok tam jechać by nie stracić statusu. Na domiar tego usłyszalam jak gadał z matką jak żałuje tego,że nie dostał zielonej karty kilka lat wcześniej . Załamalam się bo jesteśmy po ślubie 3 lata a wychodzi na to,że ja mu przeszkadzam w spelnieniu marzeń o stanach. dla niego ważniejszy jest wyjazd niż bycie ze mną.Dodam,że ja nie chciała bym tam mieszkać bo mam tu swoje korzenie i on o tym doskonale wiedział jak się pobieraliśmy. mialo byc tak fajnie a teraz mamuśka z radością oznajmiła,że sprawa ruszyła. Każdy wyjazd to kupa kasy na latanie Co roku to odkladanie na bilet a przecież mamy swoje potrzeby tutaj. Totalny bezsens.Teściowa widziala by nas w stanach i nie obchodzi ją ze będziemy mieli problemy na przyszlość.Nie jesteśmy już mlodzi mamy te swoje grubo 30 plus. Jakim prawem ktoś wlazi z butami do naszego życia. Nie mam rodzenstwa, nie mam wsparcia , nie wiem co robić. żyję w stresie, mam ciagle bóle glowy a męża to zero obchodzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować