Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Propozycja na to że żeby na forum lepiej się siedziało

Polecane posty

Gość gość

AKCJA POD TYTUŁEM - IGNORUJEMY wszystkie spamerskie i prowokujące wątki!!! skończmy "popyt" na nie i ignorujmy, to te debile się stąd może wyniosą. Naprawdę szkoda na nich czasu. Ma być 0 odpowiedzi w takich wątkach

Gość gość
ciężko z tym będzie - niektóre dziewczyny nie mogą się powstrzymać, żeby nie odszczeknąć, a jeśli nic się nie dzieje, to troll/spamer sam wpisuje coś takiego w swoje prowo

Gość gość
Pewnie ciężko, ale jak choć trochę osób przestanie, to nie będą chociaż tak zadowoleni. Wpisują, ale tak jak mówię - nauczyć się nie reagować.

Gość gość
dobrym wyjściem byłoby zablokowanie pewnych słów - kluczy i moderacja, która faktycznie jest opłacana, a nie banda anonimowych idiotów, którzy się tylko śmieją z amoku, jaki tu panuje.

Gość gość
a tak poza tym to biore z d**y do ust :)

Gość gość
to forum wygląda jakby nie było moderowane w ogóle. Oprócz blokowania jak ktoś dużo razy pisze na forum w danym dniu na forum (wyskakuje wtedy "spam")

Gość gość
rzeczony spam można łatwiusieńko obejść przez odpowiednią bramkę proxy :( gdyby to forum nie dawało możliwości "anonimowości" i byłby moderbot, byłoby całkowicie inaczej, może byłoby nieco cukrowato, ale zdecydowanie wolę cukier od awanturnictwa

Gość gość
po prostu nie piszmy z idiotami i takimi co nie umieja kulturalnie dyskutowac, jak ktorys obraza to olewac

Gość gość
11.01.14 jak to zrobić? Bo czasami przerywają mi się fajne dyskusje. Przepraszam, jestem zupełnym laikiem w takiej tematyce

Gość gość
11.01.14 fajne dyskusje czy bijatyki na słowa? nie podpowiadam, przykro mi ;) 🖐️

Gość gość
11.01.14 Jestem autorką tematu. No fakt, lepiej nie sprzedawać pomysłu tutaj, bo spam wycieknie. Gdzie indziej sobie poszukam info :)

Gość gość
spamer jak chce spamować to i tak znajdzie sposób, tak jak nasz maluczki, dziwny twór, który wypełnia forum tematami pisanymi Capsem z treścią, która na porządnym forum nie miałaby prawa bytu :) szkoda, że się tak przyzwyczaiłam do tego forum i ciężko mi odejść, bo mnie prawdziwe obrzydzenie bierze :(

Gość gość
Musiałaby być bardziej rygorystyczna moderacja... ale wtedy podejrzewam, że ******* forum drastycznie by spadł, a kafe straciłoby swój wulgarny, bo wulgarny, ale na swój sposób unikalny klimat

Gość gość
Eeee... jak można cenzurować zwykłe słowo "p­o­z­i­o­m"? Cenzura też jest tu absurdalna :D

Gość gość
klimat tutaj nie jest taki unikalny, wszędzie tam, gdzie może zamieścić posta bez potrzeby wpisywania nicka i gdzie czujesz, że moderacja nie będzie cię łapać za ogon jest mniej więcej to samo szambo. klimat tworzą ludzie, którzy potrafią inteligentnie obrócić sytuację w żart, wymieniać się informacjami i jeśli są wulgarni to "dla jaj", nie zaś po to, by wkurzyć ładniejszą połowę ludzkości :)

Gość gość
już mnie blokują

Gość gość
Ale tutaj też są tacy ludzie, ale skoro nie potraficie tego dostrzec, tylko skupiacie się na najgorszym, malkontentki, to co ja na to poardzę :(

Gość gość
dostrzegam tych ludzi, czytam to co piszą przyjemnością i daję im do zrozumienia, że mają moje poparcie w prowadzeniu kulturalnej dyskusji - ciężko jednak nie zauważyć mocno odcinających się tematów-prowokacji, które psują krew mimo woli i ich autorów, których nie sądzę, by było tu zbyt wielu...jeśli wiecie, co mam na myśli :)

Gość gość
Popieram i obiema rekami się podpisuje pod IGNOROWANIEM CHAMSTWA. Jak nie znajda czytelnika, znikna. I tak jest nieco lepiej niż rok temu, ale do idealu daleko. Pozdrawiam wszystkich, którym zależy na tym, by Polacy byli postrzegani przez swiat jako ludzie kulturalni

Gość gość
Nie rozumiem, jak mogą "psuć krew" wypociny jakiejś znudzonej gimbazy, trochę dystansu :) ale masz oczywiście rację, że trollowanie najlepiej ignorować, a jeszcze lepiej, by moderacja trochę bardziej czuwała nad forum. Ale tu i tak jest dużo lepiej, niż na forumo2...

Gość gość
same słowa ani trochę mi krwi nie psują, bardziej mogące nastąpić po nich skutki - obniżenie pewności siebie u znacznie młodszych dziewczyn, których jest tutaj pełno, a które są właściwie jeszcze dziećmi, kwestionowanie swojej wartości, spadek w rozwoju...to mnie doprowadza do szału

Gość gość
polacy to chamy ale to wynika z inteligencji :)

Gość gość
No to wrażliwa i empatyczna z Ciebie osóbka :)

Gość gość
a ty co matka teresa obronca zalosnego forum? wsadz se ta akce tam ktoredy wypiszczasz te pierdy od godziny

Gość gość
Dobrze, że znalazł się ktoś, kto rozumie problem... Swoją drogą - mnie zastanawia - takie męskie tutaj samce, a siedzą na kobiecym forum? Że jak?! Ciekawe, czy ich koledzy wiedzą.

Gość gość
W większości to pewnie no-life'y bez znajomych, które muszą zadowalać się jako namiastką kontaktu z jakąkolwiek kobietą pisaniem na kobiecych forach ;)