Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość informatorfilm

Pieniądze szczęścia nie dają

Polecane posty

Gość informatorfilm

jak sądzicie?

Gość gość
To zależy. Jak poczytasz o "szczęśliwcach", którzy wygrali przysłowiowy milion w totka - to nie dają. Ale spróbuj żyć bez choćby minimalnego dochodu

Gość gość
nie dają, ale czynią zycie przyjemnym/znośnym :)

Gość Ali_menty
dziecko powinno miec matke i duze zdjecie ojca dziecko powinno miec matke duze zdjecie i pieniadze ojca ktora wersja jest twoim zdaniem prawidlowa? :P, :P, :P

Gość ta_dorotka_ta_malutka
oczywiscie ze nie daja, jesli je masz chcesz ich zawsze wiecej, dlatego nigdy szczeliwy nie bedziesz, popada sie w paranoje, zboczenia, fantazje nie do spelnienia, mysli sie o sobie ze sie jest bogiem, pieniadze to bron szatana kiedy sludzie zyli z pracy, co zasiali, hodowali, co uszyli, co stworzyli, dzis ile zarabiasz tyle masz, a wiele rzeczy mozna zrobic samemu, jak kiedys

Gość gość
jak nie daja, bez pieniedzy nawet chleba nie kupisz, a dzieciom ksiazki do szkoly, no nie miej pieniedzy to z glodu umrzesz

Gość gość
szczescia nie daja, nie kupią ci zdrowia , fajnych zdrowych dzieci, nie zapobiegną smierci rodziców- w sprawach generalnych one nie wiele moga- ale bez nich trudno zyc, jednak moim zdaniem czasem lepiej w biedzie...

Gość Ali_menty
dlaczego w dzisiejszych czasach nikt nie szuka pracy a kazdy pieniedzy? poprosze o odpowiedz

Gość MamaMaluszków
Musimy kupić naszym Dzieciom aparaty słuchowe, bo mają niedosłuch. Musimy dopłacić 8 tys. Jak mam napisać, że pieniądze szczęścia nie dają?

czy my mowimy o pieniadzach ktore nie daja szczescia, czy o pieniadzach bez ktorych nie da sie zyc?bo to 2 rozne sprawy, to ze sie nie da bez nich zyc to wiadomo, ale to ze sprawiaja szczescie to nieprawda

Gość gość
Nie dają? To proszę tych "nieszczęśliwców" aby oddali je mnie. Mi dają.

Gość dddfdfdfdfdf
Szczęścia nie dają, ale w życiu pomagają :]

mama maluszkow, widzisz, ty chcesz miec wszystko, tak jak ty chcesz, ile ludzi umiera z glodu glusi tez umieraja z glodu, niejeden gluchy teraz czlowiek oddalby niejedno za to zeby cos zjesc, to trudne , ja wiem, kochasz swoje dzieci, chcesz jak najlepiej dla nich, ale szczescie to docenianie tego co sie ma

Gość informatorfilm
Ja mam na myśli takie, które nie dają szczęścia, a nie takie, bez których ciężko życ.

Gość gość
same pieniadze nie ale fanty jakie mozna za nie kupic juz tak:-D a serio to nie wiem my zawsze bylismy przecietni finansowo a uklada sie od 12 lat zayefajnie

znam rodzine , nie mogli miec dziec***** dluuugich latach zaszla w ciaze, nie dowierzali, przeciez nie moga miec dzieci, jednak stalo sie, ciaza, upragniona corka! 3 letnia poszla na spacer z dziedkiem, zaczela biec, dziadek nie zdazyl, zabilo ja auto, rozpacz, depresja, otrzasneli sie i zaczeli zyc dalej, po kilku latach kolejna ciaza. Upragiony urlop, dom pozostawiony pod opieka tesciow, zwarcie, pozar, spalony dom, wiecie jak zareagowali ci ludzie?smiali sie, bo przezyli cos znacznie gorszego, utrata najbardziej upragnionego dziecka, coz ma pozar domu za znaczenie przy utracie jedynego upragnionego dziecka?oni zyja, dziecko zyje, wiec dom to rzecz nabyta....tutaj o to w tym chodzi

Gość MamaMaluszków
Każda matka chce (powinna) dla swoich Dzieci jak najlepiej. Czy mnie będzie stać na te aparaty czy będę musiała wziąć kredyt to je kupię, a szynka będzie tylko na święta, jeśli będzie,

super!!mama maluszkow, zrobilabym tak samo :) zycze zdrowia dla dzieci, i dla ciebie wytrwalosci i kasy :)

Gość MamaMaluszków
Dzięki za wsparcie. Uśmiech na twarzach naszych Dzieci dodaje siły...

to prawda!! u mnie wszystkie negatywne emocje znikaja w sekunde kiedy zobacze mojego srutka usmiechnietego, z jednym zebem na przedzie i te jego dadadada, moj sliniak kochany, trzymaj sie, wszystko bedzie dobrze!!!

Gość gość
pieniadze nie ale zakup juz tak