Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqerfgtyhj

Co sądzicie o Citroenach

Polecane posty

Gość wqerfgtyhj
Hmmm... cóz.. skoro Tobie 160 koni "nie jechało" to chyba inaczej zapatrujemy się na kwestę jeżdzenia - ja jeżdzę spokojnie.

Gość wqerfgtyhj
A co do przejechanych 260 tys - ja zamierzam sprzedac nowy samochód zanim dobije do 170 tys.

Gość Sprzedawca_jajek_kurzych
poczytaj o tym filtrze bo on sie częsciej zapycha jak mało jeździsz właśnie.

Gość wqerfgtyhj
Tam jest FAP. I zapycha się wtedy jak się jeździ na krótkich odcinach (np. po mieście). A ja jeżdzę stosunkowo niedużo, ale od razu na długich trasach.

no to w takim razie nic tylko brać :) pamiętaj aby sie upominać o rabat kolega ostatnio brał insignie na full wypasie to 30 tyś rabatu dostał :)

Gość wqerfgtyhj
trzeba chyba jeszcze poczytac :) A tak na marginesie: "full wypas" brzmi nieco ...dresiarsko/cwaniacko? ") Pozdrawiam :)

bo ja jestem łysym dresem :) teraz mam nissana 3,5 litra ponad 300km i już mi mało :) następne autko jakie wezme to cadillac STS super fura 4,5 litra i 350 km mrruuu :)

Gość gość
Wyobraz sobie, że na polskie dziurawe i kręte drogi gdzie nie można sie rozpędzić nawet do 150 km/h , auta powyżej 200 KM nie są potrzebne .. Kompromitujesz się i pogrążasz . Gdzie te 300 KM wykorzystasz ? Nasze autostrady w przeciwieństwie do zachodnich, niestety maja ograniczenia prędkosci .

Gość gość
Są jeszcze normalni ludzie , ktorzy traktują auto jako srodek transportu i przemieszczania się , a nie jako zabawke dla oszołomów

Gość wqerfgtyhj
no bo ja właśnie szukam auta do przemieszczania się :) Tylko :)

Gość gość
Nie znam nikogo kto jeździ tym francuskim złomem

Gość gość
Uwazam ze gro ludzi zle ocenia Citroena ,nigdy nie jezdzili a ich opowiadania to bzdury . Bo ma FAP teraz wszystkie disle maja FAP , silniki disle jende z lepszych , samochody dobrze wyposazone ,wygodne ,tanie czesci , dobry sewis , Kazdy samochod jest zly jak sie o niego niedba , ja kiedys tez tak myslalem mialem zla opinie ale jak wsiadlem do Peugeota 807 szybko zmienilem zdanie . Autorko tematu uwazam ze jak kupisz bedziesz zadowolona i podzielisz moja opinie , pomysl moze rowniez o peuget 308 tej samej klasy co C3 . Jezdzilem tez VW Sharan Caddy Mercedesem Vito ,itp ale jazda 807 jest duzo przyjemniejsza . Autorko chcesz sie wiecej dowidziec wejdz na strone Forum Citroen , peugeot klub polska . Tam dowiesz sie opini ludzi co jezdza tymi samochodami , uzytkuja . wracajac do FAPA nie jest tak zle ,wystarczy co jakis czas przejechac sie troche w mala trase i FAP sie wypali , Mysle ze troche pomoglem . udanego zakupu

Gość wqerfgtyhj
może ktoś coś jeszcze napisze

Citroenem jeździ mój ojciec. Wszystko cacy, ale elektronika siada - po prostu jest jej tam za dużo. Ogólnie silnik jest ok, chyba, że chcesz diesla - filtry FAP w C5 to dosłownie porażka. Ogólnie silniki dieslowskie sa jakieś niedoroby. My mamy 2.0 benzyna i jeździ jak złoto :)

Gość vcvccv
citroen c5 ładne autko , ale według mnie renault laguna trzeciej generacji to ideał.. Dobrze sie prowadzi , jest wygodne i nie sprawia problemów

Gość opio
laguna 3 ?

Gość alleksandra_32
mamy w posiadaniu berlingo z 2010. Teraz byl na przegladzie, bo stuknelo mu 250 000 km. Nic, nic, nic sie z autem nie dzieje. regularnie zjezdza Europe, bo pracuje na siebie w transporcie. Warto dodac, ze jest to wygodny samochod, ktory dobrze sie prowadzi. Maz twierdzi, ze nastepne tez bedzie berlingo..