Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On nie mówi mi słów kocham cię

Polecane posty

Gość gość
dziecko ja nie jestem rolnikiem ,tylko pracuje w Dziale Kontroli Jakości austriackiej firmy recyclingowej więc nie rozśmieszaj mnie:-)

Gość gość
Chłopak dobrze robi :D że też niektóre baby nie mają nic w swoim życiu poza marzeniami i wybieraniem sukienki itp. :D litości, aż do porzygania.

Gość gość
do autorki: musisz znim naprawde szczeże pogadać, po rozmowie będziesz widziała czy się wymiguje od małżenstwa czy ma jakieś poważniejsze plany... działaj:-)

Gość gość
Dziecko? Co? Dobrze się czujesz? Dorosła kobieta, niechcąca ślubu. Idę stąd, zaraz mnie wyzwą od konkubin :D

Gość gość
to tym bardziej się pogrązasz takimi wypowiedziami, dorosła kobita a takie rzeczy pisze...gdyby nie ciężka praca rolnika nie miała byś co żreć, nawet chleba by nie było, mam pełny szacunek do pracy rolnika, Boże brak słów!!!

Gość gość
do autorki: musisz znim naprawde szczeże pogadać, po rozmowie będziesz widziała czy się wymiguje od małżenstwa czy ma jakieś poważniejsze plany... działaj Szczerze. Słownik sobie zakup, katalogach o ślubach już się naoglądałaś... Nie dość, źe oświadczyć się nie chce (młody chłopak, nic dziwnego) to jeszcze "kocham cię" nie mówi. Dobraliście się....

Gość eWCIA45666
do polonistki:-) chyba katalogów a nie katalogach:-)

Gość gość
Ja ci bede mowil ze kocham a co z tego bede mial?

Gość lolita1234567890
mój mi mówi czesto, ale pokazuje rzadko, więc widzisz, może być gorzej, to tylko słowa