Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam odwiedzic siostre w szpitalu

Polecane posty

Gość gość

dzis rano moja urodzila. nie mamy ze soba dobrego kontaktu. czy powinam ja odwiedzic w szpitalu?

Gość mieszkam na slowacji
Jak murzynka dowiaduje się, że jest w ciąży? -Kiedy po wyjęciu sobie tamponu widzi, że jest obrany z bawełny!

Gość gość
pewnie jest zmęczona, może zadzwon i pogratuluj tylko

Gość gość
napisala mi sms ze urodzila. i sms jej pogratulowalam.

Gość gość
W takim razie ja do swojej nawet nie napisze jak urodze. Wiesniara cala ciążę nawet nie zapytala jak się czuję. Mam ja w doopie, tak kończą ludzie zbyt dobrzy.

Gość gość
Nie idź za pare dni odwiedzisz ją w domu, według mnie sms to nie rozmowa, zadzwoń do niej.

Gość gość
nie bede do niej dzwonic. a do domu tez nie bede sie wpraszac.

Gość gość
Najlepiej wyślij sms albo zrob zdjęcie jakiegoś wierszyka i wyślij, będziesz miala mniej roboty i z głowy :) Hehe., jestes żałosna jak moja siostrunia, ktora świąteczne zyczenia mi wysyla takie hurtowe smsem. ZERO stylu, zenada. Twoje zachowanie utwierdza mnie w przekonaniu ze ludzie sa okropni, nic nie warci i daje przyklad jak myśli moja wspaniała siostrzyczka.

Gość gość
a moja siostra co robi tez wysyla tylko sms na wszystkie okazje. nie mam z nia wogole wspolnego tematu. nie spotykamy sie.

Gość gość
Uwielbiam ludzi których nie stać na rozmowę tylko smsami zalatwiaja sprawy. Szczyt prostactwa!

Gość gość
A gdyby umarla to na pogrzeb byś poszła? albo gdyby jej dziecko umarlo ne daj Boże. Założę się że byłabyś pierwsza tam!

Gość gość
wiadomo ze tak. ale juz bylo wiele sytuacji ktore spowodowaly i daly do zrozumienia ze ma mnie gdzies. sytuacja ws klepie gdzie mnie olala bo zobaczyla znajoma. no i 2 stuacja w parku, siedzielismy na lawce z mezem i corka i ona szla ze swoja rodzinka. nawet sie nie zatrzymala.a dziewczyny chcialay sie pobawic.

Gość gość
Siostrzana miosc :D A kazda tu, na kafe drze morde, ze trzeba miec wiecej dzieci a nie jedynaka bo milosc rodzenstwa, pomoc, wzajemna bliskoc. Buahahahahaha :D a same z rodzenstwem nie umiecie utrymywac normalnych kontaktow. Wiec czego chcecie te swoje dzieci nauczyc? :D Ja mam brata i kazde z nas za drugiego w ogien by wskoczylo :D