Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam pytanie do facetów czy myślicie podobnie jak ja

Polecane posty

Gość gość

miałam chłopaka,ale niestety musiał wyjechać za granicę ponad rok temu, w tym czasie był tutaj tylko kilka dni po 6 mies, i potem tam wrócił,minęły 4 mies i ze mną zerwał... myślicie,że po prostu miał dosyć życia w celibacie? przecież to nie moja wina, pewnie teraz będzie sobie ****** na lewo i prawo :( rzygac mi się chce...

Gość gość
nie jestem facetem, ale jestem zdania, ze celibat mu nie pasowal. Gdyby nie poped seksualny facec**prawdopodobnie nie wiazaliby sie z kobietami

Gość gość
teraz zobaczyłam na stronie dla polaków miasta, w którym jest, że akurat w ten dzień co zerwał jakiś chłopak dodał ogłoszenie,ze szuka sex koleżanki...wiem,ze to pewnie nie on, on sobie poszuka w realu :( dlaczego to taka świnia...

Gość gość
ale sam tak wybrał :( zresztą może byłam kiepska w łóżku...ale czuję sie jak zabawka, bo ostatnio jak sie widzielismy kilka miesiecy temu to przyszedł w sumie kilka razy do mnie na chwilę, i teraz czuję się jakby tylko przyszedł się zaspokoić, wrócił tam i teraz zerwał sobie tak po prostu :( czuję się jak śmieć.

Gość gość
bo ja go kocham i robiłam to z uczuciem...

Gość gość
ale faceci to myślą tylko główką ,a nie głową...