Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutella00

jaki depilator kupic

Polecane posty

Gość nutella00

Jak wyzej. Zamierzam wydac tak do 300 zl. To bedzie moj pierwszy zakup tego sprzetu i nie wiem kompletnie co wybrac. :)

Gość gość
jeśli masz problem z wyborem sprzętu to warto skorzystać z tzw. asystenta zakupowego, jest to usług która pomaga w wyborze interesujących nas produktów, jak sama mam problem wpisuję interesujące mnie parametry i otrzymuję gotowe propozycje adekwatne do moich potrzeb i możliwości finansowych, usługa ta nazywa się asystentzakupowy.pl

Gość gość
Zakladac temat tylko po to by zrobic reklame, wstydu nie macie. Nie zdziwcie sie jesli ta "reklama" odniesie przeciwny skutek. Ja sama bede strone omijac szerokim lukiem wlasnie za takie rzeczy.

Gość gość
polecam depilować się samemu woskiem. depilatorem boli jak cholera, woskiem to kilka sekund bólu. wosk na all 5zł i do tego paski fizelinowe 10zł 100sztuk. + garnek do podgrzewania woski i gotowe.

Gość gość
Długi i gruby. najlepiej z dodatkowa wibrującą nasadką.

Gość gość
wszystko zależy od tego jaki depilator macie, ja mam np. taki z chłodzącą nasadką, dzięki czemu nie czuję bólu podczas depilacji, warto poszperać w necie jakie nowinki technologiczne oferuje Nam dzisiejszy rynek AGD. Zawsze można znaleźć coś ciekawego.