Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZXCA

Problem

Polecane posty

Gość ZXCA

Witam, nie mam zadnego doswiadczenia w takim temacie dlatego chcialabym uzyskac jakichs porad... Mianowicie dostalam okresu w wigilie czyli 24.12 a kochalam sie z moim mezczyzna w ostatni dzien miesiaczki (cykl trwa 26dni, miesiaczka 5 dni). w Sylwestra (w sumie juz w nowy rok) kochalismy sie i nie mam pewnosci czy nie skonczyl we mnie chociaz jakis czas pozniej spuscil sie... partner ma problemy z erekcja wiec uprawialismy seks przerywany zeby przyjemnos dluzej trwala.... chodzi mi o to czy moge byc w ciazy poniewaz od tamtego momentu ciagle chce mi sie siusiu, duzo jem, nie mam ochoty na papierosy, pojawily sie rowniez biale uplawy JEDNORAZOEO TYLKO i mialy mala grudke krwi. Okres powinnam dostac 18.01 czyli za tydzien. Moge zrobic juz test ciazowy? Nie czekac na okres? Stres mnie zjada... Mimo mlodego wieku chcialabym juz miec dziecko. To moje marzenie... zdaje sobie sprawe z wysilku bo to nie przelewki ale jestem rozsadna i chcialabym byc w ciazy. Prosze o pomoc.

Gość gość
jezeli okres nie pojawi sie 18 mozesz zrobic test; ostatni stosunek mialas 31.12, zatem minelo juz 12 dni, pierwszy test teoretycznie mozna zrobic 10 dni od zaplodnienia, wiec jak sie bardzo denerwujesz to go zrob, moze cos pokaze ze swojego doswiadczenia to moge powiedziec ze tez czekalam na okres jak ty i tez bardzo chcialo mi sie siusiu, mialam wrazliwe i tkliwe piersi i bolalo mnie bardzo podbrzusze o wiele bardziej niz na okres, a potem okazalo sie ze jestem w ciazy

Gość gość
mała grudka krwi lub brazowy uplaw moze swiadczyc o implantacji zarodka, jest mnostwo stron na ten temat

Gość ZXCA
bolalo mnie tak bardzo jak na okres w ten wtorek kiedy pojawily sie te biale uplawy... i od tego momentu zadnych bóli.

Gość ZXCA
w sumie i teraz zaczal pobolewac mnie jajnik...

Gość gość
odpowie ktos?