Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogłam zajść w ciążę

Polecane posty

Gość gość

Witam, kochałam się do końca w 7 dniu cyklu. Cykle mam co 27 dni czy mogłam zajść w ciążę?

Gość gość
Prącie w c*pce w czasie bzykania to ciążą

Gość kula_zgadula
być może

Gość gość
nie sluchaj tych idiotek co sie strasza! w 7 dniu cyklu? czyli zaraz po okresie. przy regularnych miesiaczkach owulacja u kobiet wystepuje od 12 do gora 15 dnia! nie ma takiej opcji :)

nikt tego nie wie, ale raczej mało prawdopodobne. poczekaj za 20 dni się samo wyjaśni.

Gość gość
chyba że wyszłoby na to że miałabyś mieć krótszy cykl.

Gość gość
Dziękuje za konkretne wypowiedzi ! :)

Gość gość
Gówno prawda z tymi dniami 12-15! Dziewczyno wszystko zależy od długości cyklu i tego czy jest regularny.Ty autorko jeżeli masz co 27 dni to owulacja u ciebie wypada pomiędzy 11 a 15 dc.W tym przedziale nastąpi owulacja,bo jak wiadomo owu jest na 12-16 dni przed miesiączką.Także jak ktoś ma 34 dc to owu może się pojawić do 22 dc.

Gość gość
Cykle mam regularne co 27 dni zawsze

Gość gość
Jak najbardziej. Nawet jeśli masz regularne cykle to owulacja może się przesunąć. Dni płodne najlepiej jest sobie wyznaczać na podstawie odpowiednich objawów, ew możesz sobie kupić tester na ślinę np Afrodytę. Jeśli nie staracie się o dziecko, zabezpieczajcie się

Gość elli 0002
ja mam okres regularnie co 27- 29 dni, mimo braku większych problemów z hormonami w ciągu ostatnich 2 lat 2 razy miałam cykle w których owulacja była raz 8 raz 9 dnia. i to nic na to nie wskazywało. wszystko też zależy od długości fazy lutealnej, u mnie dosyć często ta faza lutealna trwała 16 dni.

Gość gość
Jestem w bardzo podobnej sytuacji tylko ze stosuje tabletki antykoncepcyjne od 3 miesięcy i nie mam doświadczenia ani kogoś spytać. Tabletki stosuje regularnie bez opóźnień i nie stosowałam leków obniżających skuteczność tabletek ani nie miałam biegunek i wymiotów. Ginekolog wytłumaczył mi wszystko dokładnie ale chce znać opinie osób bardziej doświadczonych.

Gość gość
Skoro doszło do wytrysku w środku, to mogłaś zajść w ciążę. Proste.

Gość Przestraszonaona
Mam cykle 30 dniowe. 5 dnia cyklu uprawiałam z chłopakiem seks analny. Nie wiem czy on przed nim dochodził, chyba tak. Po jakiejś godzinie wkładał mi go. Niechcący raz czy dwa zdarzyło mu się wejść na góra 1 cm do pochwy. Miałam trochę okresu jeszcze.