Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość devgrup

Dziwny przypadek w lozku

Polecane posty

Gość womann
do autora - twoja kobieta musi byc po prostu niezaspokojona. sex z toba jej nie zadowala (nie ma orgazmu) wiec musi sama sobie radzic. zdarzylo mi sie tez masturbowac, kiedy moj partner spal obok i bylo to po seksie, kiedy on skonczyl za wczesnie.... innym razem mialam sen erotyczny i obudzilam sie taka podniecona ze musialam sie dopiescic :P ale wtedy gdyby moj sie obudzil, to na pewno bym skorzystala z okazji, a nie odwracala sie plecami.

Gość toho
sam widzisz drogi autorze - szczera rozmowa o oczekiwaniach, pragnieniasz i potrzebach Twojej kobiety - Cie nie ominie.

Gość gość
A co facet może zrobić by dłużej wytrzymać?

Gość gość
no takie stosunki 5 minut to kosmos - bo dla mnie 20 - 30 minut to tzw. "szybki numerek"... ale i tak inaczej nie dochodzę jak tylko poprzez minetę :( gdy stosunek się przedłuża a ja wiem, że nic z tego, wtedy udaję orgazm żeby on doszedł i później robię sobie dobrze sama :(

Gość gość20
czy jak jest sie w zwiazku malzenskim to faceci staja sie tacy - 3 minuty i juz?

Gość toho
gość20 - nie :)

Gość gość
Mój był od zawsze taki od 3 minut. Tylko żyłam nadzieja ze to jak że sportem im dłużej trenujesz tym jesteś w tym lepszy. Aleee się przejechalam

Gość gość20
to pozostaje szukac na boku?

Gość toho
nie wiem czy pozostaje - nie mam doświadczenia w chwilówkach ;) zawsze było długo, namiętnie i do końca

Gość gość
to ja chyba mam szczęście :) pierwszy i nie jest krótkodystansowcem 😘 brakuje mi Go - wyjechał ale wróci...;)

Gość gość
Ja nie uważam by zły sex był powodem zdrady ale to może dlatego że nie wiem co znaczy mieć orgazm podczas sexu. Nie znać tego uczucia wiec mnie do niego nie ciągnie

Gość gość
baby wy sie nie bojcie zmieniac chlopow

Gość toho
ja nie zmieniam :)

Gość devgrup
womann tylko to Nie było po seksie jak Ja nakrylem Nie chciało jej sie wtedy . Dlaczego Nie mogła jak ty pozwolić sie dołączyć Ja tu podjarany a ona na druga stronę przeciesz to wtedy byłby dopiero sex chyba bym na wsytkie strony Ja wziol jak tylko by chciała ahh.

Gość gość
w wielu wypadkach do orgazmu potrzebny jest gruby i twardy penis niby tak niewiele a jednak duzo a faceci sa coraz mniej mescy i fizycznie i psychicznie dlatego ostrzegam przed gender

Gość gość
no to może zwyczajnie się zawstydziła, ze ją przyłapałeś... może miewa z Tobą orgazmy a wtedy chciała szybko się rozładować - czasem też tak bywa... no ale i tak musicie porozmawiać

Gość gość
''Dobra rada z tym upiciem swój chłop jesteś polal bym tobie he'' jestem kobietą, ale mam praktyczne podejście do życia, hehe :D mówiłam co na mnie by podziałało, mam nadzieję że pomogłam. mnie np taka poważna, ''oficjalna'' rozmowa o jakimś seks ''problemie'' by przytłoczyła i pewnie nie przyznałabym się co jest na rzeczy. Co innego jak jest alkohol, miły, spokojny wieczorek....;D

Gość womann
nom dobry pomysl z tym upiciem, moze sie wygada ;p

Gość devgrup
No to jesteś swoja baba tobie poleje:) najgorsze jak ona bedzie pila to i ja będę upijemy sie bedzie dobry długi sex i na tym sie skończy rozmowa hehe szkoda że wszystkie kobiety Nie mo tgą mieć takie podejście jak ty :)

Gość gość
jestem w szoku ze tyle kobiet nie dochodzi!!!

Gość gość
mnie to nie szokuje Polacy maja male fujarki i tyle

Gość gość
devgrup, a no widzisz :D możliwa jest jeszcze opcja, że ona robi to specjalnie żeby wzbudzić w tobie zainteresowanie. może uważa, że jesteś za mało o nią zazdrosny, że za mało się starasz? niekoniecznie tak musi być bo z tego co piszesz spoko facet jesteś i mało który by się przejął Twoim problemem bo by olał sprawę, a ty jednak próbujesz jakoś zaradzić. Ja gdybym potrzebowała więcej uczucia (?) to też robiła jakieś cyrki. Jakbym nie dochodziła to udawałabym nawet, że się masturbuję, specjalnie bym Cię obudziła jękami żebyś to zobaczył, a potem waliła głupa, że nie wiem o co chodzi. Tu nie musi faktycznie chodzić o sam orgazm tylko chociażby o zwykłe zainteresowanie. Może naprawdę próbuje wzbudzić ciekawość swoją osobą? Nie wiem jak wygląda wasza sytuacja. oboje pracujecie?/macie jakieś zajęcie? Może ona próbuje pokazać siebie od innej strony?

Gość gość
a może jakoś nieświadomie ją uraziłeś? może dałeś jej czymś do zrozumienia, że np w seksie robi coś nie tak?/ nie po Twojej myśli i obraziła się o to i tą masturbacją próbuje pokazać ''ty mi też nie potrafisz zrobić dobrze tak, jak ja bym chciała, sama zrobię sobie lepiej, zaraz Ci to pokażę'' ;) Kobiety myślą skomplikowanie, są często złośliwe i myślą, że takimi gierkami rozwiążą problem bo ich faceci domyślą się o co im chodzi :D Mi ostatnio chłopak powiedział, że gdy jestem u góry to mogę robić bardziej posuwiste ruchy - niby bzdura, ale mnie to uraziło (mimo, że wcale nie chciał tego) bo jestem osobą bardzo wrażliwą. położyłam się obok i leżałam milcząc. Wiem, dziecinne, ale nic na to nie poradzę. od razu pomyślałam, że jestem c*****a w te klocki i inne takie głupie myśli.

Gość devgrup
Kurcze może coś w tym byc Ja Duzo pracuje i do tego mam swoją pasje sport i on Tez trochę zajmuje mi czasu wiem że często Zdaza mi sia przekladac na drugi plan Ja z powodu moich treningów myślałem że to rozumie a ona Nie pracuje teraz i ma Duzo czasu . Czy kobiety naprawdę mogą być aż tak wyrachowane normalnie sie bać hehe

Gość womann
nie no, teraz to juz chyba za bardzo kombinujecie. mysle ze najlepszym rozwiazaniem bedzie ta luzna rozmowa przy winku... a nie milion domyslow ;p jak juz sie dowiesz to napisz o co chodzilo :P

Gość gość
ja jak mam dużo czasu to nie mam co robić i w d***e mi się przerwca. wtedy wymyślam najróżniejsze problemy. Myślę, że te opcję są najbardziej prawdopodobne: a.) nie dochodzi b.) jest zazdrosna o Ciebie/Twój lifestyle, a jej się nudzi i chce zwrócić Twoją uwagę c.) ma jakąś fantazję, ale się wstydzi

Gość gość
w każdym razie winko musi pomóc i daj znać jak było. będę zaglądać

Gość gość
a wiesz co? jak tak sobie teraz myślę, to może faktycznie mogła mieć na Ciebie focha. Kobiety wiadomo, żeby faceta "ukarać" - często odmawiają seksu. Potem z rozmysłem zaczęła się masturbować, żebyś wiedział, że ochotę miała, ale nie z Tobą. To, że odwóciła się plecami, dobitnie o tym świadczy - to chęć zwrócenia na siebie uwagi.

Gość gość
też tak miałem. kobieta przez 2 lata udawała mi orgazmy. aż w końcu mi to wykrzyczała. byłem załamany i w szoku. ale po paru dniach zrozumiałem że to nie jej wina i przeszliśmy po bzykaniu na lizanie muszelki. i w końcu było dobrze