Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegranymąż

jak przeżyć rozwód jeśli nadal mocno się kocha żonę

Polecane posty

Gość przegranymąż
Macie racje, chociaż wiem że sam zaniedbałem małżeństwo. Kiedyś ją przyłapałem na jakiś czacie czy coś w tym stylu. Boje się że znalazł się jaki przyjaciel pocieszyciel jeśli tak to nie znałem jej z tej strony że potrafi tak doskonale kłamać. Jeśli to typ udający przyjaciela i włażący w butach w kryzysowy związek to poważnie się obawiam co może potem być miedzy dzieckiem a mną przy takim człowieku. Teraz jestem załamany jak o tym pomyśle, ale jak to prawda to po prostu s*******a zabije. Doradźcie jak to wytrzymać. Co do żony to był bym w stanie wybaczyć i to nie tylko ze względu na dziecko. Zbyt mocno kocham.

Gość przegranymąż
Ktoś z doświadczenia wie jak to sie może skończyć?

Gość Mkkkk100
Stary nie jesteś sam.Mam ten sam problem.Żona sie wyprowadziła do matki z dzieckiem.Utrudniają mi kontakty z córką razem ze swoją matką i babką.Jakaś masakra.Żona wychodząc za mnie za mąż myślała że jestem jakiś kasanova z milionami na koncie.A rzeczywistość jest troche inna.No cóż miała wszystko teraz wybrała życie przy bezrobotnej mamusi.Jej sprawa.Tak więc się nie przejmuj i trzymaj się twardo.