Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka123455

Mój brat znęca się na demną

Polecane posty

Gość anulka123455

Mam 14 lat , a brat 19.Przez niego kilkakrotnie wylądowałam w szpitalu :( Za pierwszym razem chciał mnie otruć miałam wtedy 5 lat .Do napoju dodał trutki na szczury . Cudem przeżyłam. Leżałam wtedy bardzo długo w szpitalu.Gdy miałam 8 lat złamał mi nos ; ( Bolało jak cholera. 3 lata później zepchnął mnie ze zniesienia o wysokości 8-9 m .Miałam wtedy krwiaka w głowie , złamaną rękę z uszkodzonym nerwem, 2 złamane palce u prawej nogi.Do dziś mam niedowład w lewej ręce .Oprócz tego byłam raz na szyciu nogi też z jego winy .On mnie ciągle wyzywa ,dręczy. obi mi wyrzuty sumienia,że jestem ciągle na garnuszku rodziców ,że powinnam iść do pracy.Jak ja mam dopiero 14 lat to co ja zrobię :( Jego dziewczyna nie jest lepsza.Traktuje mnie jak jakąś służącą .Przynieś mi z torebki telefon ,przynieś mi picie itp .Niedługo będę mieć gorzej ,bo on Marcie zrobił dziecko ,a ona jest już w 8 miesiącu ciąży ;( I teraz na poddaszu panuje remont i ona zamieszka u nas :( Ona każe mi się pozbyć mojego psa grr... Najchętniej zrobiłabym tak z nią ;) Ona panoszy się tak jak gdyby już tu mieszkała.Myśli ,że jak jest w ciąży to jej wszystko wolno. Ona tankuje alkohol do oporu ,a gdybym była pod ręką to by mi się zrzygała na twarz . Taka jest prawda. Ona i brat są okropni ,a jak się ona tu wprowadzi to w ogóle nie będę mieć życia

Gość zaczynalem od zera
brat i bratowa a swieta krowa to jakby roznica 🖐️

Gość gość
To sie nadaje do zgloszenia gdzies, np do rzecznika praw dzecka albo na policje... nie daj sie,,, jak twoi rodzice moga nie reagowac?? nie badz sluzacza we wlasnym domu. pogadaj z ordzicami i albo oni zadziwalaja albo sama cos zrobi z tym