Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paciaaaa

Czy mogę na studniówkę zabrać starszego dużo od siebie faceta

Polecane posty

Gość paciaaaa

za rok mam studniówkę i chciała bym już wiedzieć czy jest jakieś ograniczenie wiekowe co do partnera studniówkowego ? jestem już z moim facetem prawie 2 lata i nie wyobrażam sobie studniówki bez niego jest odemnie starszy o 10 lat tak wiem dużo ale oczekuje odpowiedzi czy mogę wziąć go na partnera a nie że ile on ma lat i jak wielka różnica ...

Gość gość
moja koleżanka z klasy niedawno wyszła za maż za faceta starszego od niej o 12 lat i naturalnie idzie z nim na studniowkę

Gość gość
Na studniówkę możesz iść z człowiekiem, który ci odpowiada a potrafi się zachować i cię nie skompromituje. Wiek nie ma tu nic do rzeczy. Możesz iść nawet z Dziadkiem. A 10 lat różnicy to jest minimum, które powinno występować między małżonkami. (nie namawiam cię w tym momencie do ślubu:D )

Gość paciaaaa
no właśnie ja naprawde uważam że różnica nie ma znaczenia a wrecz przeciwnie starszy facet jest dużo dojrzalszy niz jakiś małolat

Gość gość
Tak.

Gość gość
Jak Ci osobiście współczuję. Przepaść emocjonalna w tym wieku nie do przeskoczenia. Albo on jakiś debil.

Gość gość
Pedofil ***** małolatę :D

Gość gość
Ja też byłam na studniówce ze swoim o 13 lat starszym narzeczonym :) i świetnie się bawiliśmy, chociaż trzeba przyznać, że byliśmy sensacją :p szczególnie dla matematyka, który jest młodszy od mojego Lubego. nie mógł wzroku oderwać ;)

Gość gość
no właśnie ja znam parę pomiędzy którą jest 16 lat różnicy i bardzo się kochają fakt faktem ludzie na początku gadali ale teraz coraz więcej jest takich par i jest to moim zdaniem nawet dużo lepsze od par w swoim wieku lub różnicy do 4 lat takie związki prędzej czy później i tak się rozpadają bo kobiety czują się nie docenione i nie zrozumiałe sama takie coś przeszłam i teraz jestem też tak jak by w znajomości dobrej ze starszym facetem i ja osobiści bym na Twoim miejscu poszła spokojnie na studniówkę odpicowała siebie i partnera żeby wszystkim gały opadły i bawiła się dobrze powodzenia życzę :*

Gość gość
Idź - to nie jest powód do wstydu przecież. Tym bardziej, że jesteście ze sobą 2 lata, więc znajomi zapewne o was wiedzą i nie będzie to żadna sensacja

Gość paciaaaa
mnie np opinia znajomych nie interesuje bo juz od początku mojego pobytu w liceum wiedzą że mam dużo starszego faceta chociaż nigdy go nie widzieli na żywo poza moją przyjaciółką, ale najbardziej boje się opini w śród nauczycieli a głownie ocen no bo klasa maturalna i obawiam się że wtedy niektórzy mogli by mi może po obniżać oceny ? ogólnie jestem dobrą w moim zdaniem uczennica mam średnią 4.0 i jestem miła i sympatyczna mam nadzieje że gdy bym poszła z nim na studniówkę to moje oceny się nie zmienią :)

Gość gość
Nie wiem szczerze mówiąc dlaczego mieliby obniżyć oceny. Boisz się, że jakaś podstarzała panna, która nie ma faceta mogłaby się zemścić? :)