Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdobywanie kursów przez internet prawda czy ściema

Polecane posty

Gość gość

Chciałam zrobić pewien kurs szkoleniowy np.pkurs udzielania pierwszej pomocy ,albo kurs w finansach itp. Najbliższy gdzie mogę zrobić jest 90km ode mnie w szkole w żaku ale znalazłam kursy przez internet ,tylko zastanawiam się czy to nie jakaś ściema?? Tu mam szkołę pewną a tak przez neta?? I wiadomo trzeba zapłacić..a koszt szkolenia to coś ponad 1500zł

Gość gość
Jak dla każdego ma to swoje plusy i minusy, brałam udział zarówno w szkoleniach przez interent w firmie http://www.lenax.pl/ - i szczerze mówiąc, nie wiem dlaczego ludziom tego typu szkolenia się nie podobają. Tez miałam nieco daleko do takiego ośrodka szkoleniowego, ale cały etap szkolen przeprowadzony został , naprawdę profesjonalnie, nie było zadnych problemów technicznych – wiec wydaje mi się ze w duzej mierze, będzie zależało to od firmy,która będzie organizować takie szkolenie :)

Gość gość
Od kilku lat podnoszę kwalifikację jako niania. Kurs z pierwszej pomcy przeszłam stacjonarnie natomiast kursy pedagogiczne robię interentowo. Aktaulnie robie kurs Komunikacja dziecka z otoczeniem poprzez zabawę.Szczegóły tutaj http://julamedia.pl/kategoria-produktu/szkolenia/szkolenia-dla-rodzicow/ Po pierwszym kursie: ebook z materiałem szkoleniowym, dużo konkretnej wiedzy i żaświadczenie potwierdzające zdobyta wiedzę.

Gość gość
Weszlam na ta strone co polecasz te kursy dla nian i znalazlam kurs kasjera walutowego ktorego od dawna szukalam:-)thx

Gość gość
Kursow sie nie zdobywa tylko sie na nie uczeszcza.ja czesto szukam na inwestycja w kadry w formie e-learning.