Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościu1988

Czy są tu jakieś ładne i porządne dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
masz wygórowane wymagania kretynie ! ładna i porządna?! Nie oczekuj, że kobiety będą takie jak mężczyźni

Gość gościu1988
Sorry, czy te bluzgi z moim kierunku służą wyładowaniu własnego stresu, leczeniem własnych kompleksów?

Gość gość
kobiety to sa istoty zdegenerowane

Gość gość84
są ładne (kwestia gustu :P) i porządne, które nadal szukają porządnego i przystojnego :) I im też ciężko na takiego trafić, bo wokół dużo "dupków" niestety... :(

Gość gość
kolega widze jest bardzo skromny poprostu ideał i przystojny i wogóle ciacho, że tylko brać go.

Gość gościu1988
No jest wiele takich osób niestety, i po jednej i po drugiej stronie. No ale też nie można do nich mieć jakichś wielkich pretensji. Każdy ma jakieś swoje potrzeby. NIeporządna z mieporządnym się dogadają, a nieporządny z porządną i na odwrót raczej nie, bo jak "suka nie da, to i pies nie weźmie". Tylko mam wrażenie że ogólnie świat się zdegenerował i porządnych jest mniejszość. Jestem po studiach i wiem, ze np. nawet wykształcenie nie ma tu nic do rzeczy, wiele studentek preferuje "beztroski" styl zycia. Dlatego tak ciężko...

Gość gościu1988
"kolega widze jest bardzo skromny poprostu ideał i przystojny i wogóle ciacho, że tylko brać go" czy Ty naprawdę nie potrafisz czytac tego co pisze ze zrozumieniem? Nie jestem ideałem bo nikt nie jest. Ale jak piszę że nie jestem brzydki, bo potrafię to wywnioskować po reakcji dziewczyn, to czy to coś złego. Czy jak piszę, że staram sie elgancko ubierać, to świadczy to o moim wywyższaniu się nad innymi? Czy jak piszę, że jestem niebieskookim blondynem, to znaczy ze geny determinują moją próżność?;/ Dlaczego tutaj pisze bardzo wiele osób chcących się wyżyć? Smutne, weźcie się w garść;)

Gość gościu1988
ech, te podszywy:) nie jestem tak zabójczo przystojny, wiele mi brakuje, nie mam też tak długich włosów:)

Porządne dziewczyny nie zwracają uwagi na tanich cwaniaczków, którzy chwalą się tym, że wszystkie dziewczyny są łatwe i chcą sie kochać w toalecie 🖐️ One szukają normalnego faceta a nie faceta który wymyśla bajki o tym że wszyscy są źli albo co gorsza obraca sie wśród patologii.

Gość gość
fiku mikuuu Porządne dziewczyny nie zwracają uwagi na tanich cwaniaczków x Powiedz na jakiej planecie one żyją bo na ziemi takich nie ma

O tym właśnie piszę, porządna nie zwróci uwagi na takiego, który twierdzi, ze wszystkie kobiety są złe.

Gość gościu1988
Chyba nie pijesz do mnie fiku mikuuu, bo ja nie napisałem ani razu, ze wszystkie dziewczyny są złe, tylko, że trafiam na te tzw. łatwe albo zajete;)

Wypowiedź z 14:01 do Ciebie autorze, trafiasz na takie, jakie wybierasz, jakie dostrzegasz, jakich szukasz. Wypowiedź 14:06 do gościa wyżej.

Gość gość
ładna nie jest porządna a porządna nie jest ładna to się wyklucza