Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do dziewczyn ktorych faceci maja dobre auta czy imponuje wam to

Polecane posty

Gość gość

imponuje wam jak jedziecie czarnym w miare nowym BMW czy Mercedesem, i mijacie te fabie i puntaki ? czy czujecie taka proznosc, zadowolenie? czy rownie dobrze byloby wam gdyby Wasz acet jezdzil 13 letnim Uno ?

Gość gość
i co czujecie gdy wyprzedza was wypełniony samcami alfa VW Golf?

Gość gość
Zależy skąd mają te dobre auta, jak zarobili na nie własna pracą bo są np. przedsiębiorcami to tak, to imponuje, bo zaradność to pieniądze, a pieniądze są równe władzy, co jest pociągające, bo sprawia że kobieta czuje się bezpiecznie. Lepiej związać się z mniej atrakcyjnym, ale zamożnym, czułym i opiekuńczym mężczyzną, żyć z nim i dzielić życie, ale regularnie zdradzać go z samcem alfa, niż być na stałe z samcem alfa i biedować.

Gość gość
eh nie badz taka zlosliwa , dziwna jestes, ze zdradzasz ukochanego faceta

Gość gość
Mój facet mimo, że jest kochany, mogę na niego zawsze liczyć, troszczy się o mnie, w seksie nam się układa ale nie ma prawa jazdy stąd też od miesiąca go zdradzam. Gdyby zrobił to prawko nie musiałabym tego robić.

Gość gość
To że się kogoś kocha to jedno, to że uprawia się seks z kimś innym to drugie. Kochać można za człowieczeństwo, ale seks uprawia się z ciałem, więc w tej kwestii szuka się fajnego ciała, nie człowieka.

Gość gość z wcześniej
Jasne, że mi to imponuje i mam gdzieś skąd ma pieniądze, ważne, że wydaje na mnie.

Gość gość
co za jebane ściery na tym poru:) obyście dostały grzybicy pochwy

Gość gość
gość z wcześniej Jasne, że mi to imponuje i mam gdzieś skąd ma pieniądze, ważne, że wydaje na mnie. x Dokładnie tak. Kobiet nie interesuje skąd facet ma pieniądze byle by wydał je na nie.

Gość Zsazsa
Sama mam lepszy samochód od mojego chłopa bo jeżdzę c250coupe 2014 a on nie ma samochodu :D Nie przeszkadza mu to bo bezemnie sie nie ruszy :D

Gość gośćwwa
Nie imponuje mi to,ale starym rzęchem bym nie jeździła. 13 letnie uno to juz przesada.

Gość gosc24
Bolid Młodzieży Wiejskiej? Czarny powiadasz:)? Ale kolega łysy w skórce i dresikach ...koniecznie:)

Fajnym nowym autem jeździ się lepiej niż starym klamotem i nie ma tu o czym dyskutować :) Ale posiadanie wypasionego auta nigdy mi nie imponowało, a nawet przeciwnie- zawsze uważałam, że to nienormalne jeśli facet ma jakiś wymyślny nie wiem jaki samochód, zwłaszcza jeśli ogólnie nie jest bogaty i na to auto oszczędzał, dla mnie to bez sensu. Śmieszy mnie też jesli ktoś chwali się co też jego auto nie potrafi i jest powodem do dumy :o tak jakby je normalnie sam wymyślił i zrobił :p

Gość gość
Zsazsa Sama mam lepszy samochód od mojego chłopa bo jeżdzę c250coupe 2014 a on nie ma samochodu smiech.gif Nie przeszkadza mu to bo bezemnie sie nie ruszy smiech.gif x Prowokacja ! kobieta nigdy nie związałaby się z facetem bez samochodu!

Gość gość
Fajnie byłoby mieć bogatego faceta który by mnie rozpieszczał :p

Gość gość
łatwiej znaleźć przystojnego niż bogatego :( a już przystojnego i bogatego to bardzo rzadko... szkoda ale na takiego właśnie czekam ;)

Gość gość z wcześniej
Jasne, że fajnie, dlatego tylko takich sobie wybieram.

Gość gość
Jasne że kobiety lecą na auto :) Mam dwa jedno audi a3 z 2004 r i jedno auto też audi z 94 roku. Koszt drugiego jest dwa razy większy bo to rs2 ale bryłowo na kobietach nie robi szału a jak podjade a3 powodzenie znacznie większe i przekonałem się o tym nie raz :)

Gość gość
Kobieta nigdy nie zwiazalaby sie z facetem bez samochodu? Chlopcze, jak Ty malo wiesz o zyciu :-)

Gość baraannekk
weź długopis i kartkę ;p 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone – zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony – twoje życie jest pełne miłości. Czarny – jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony – twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski – jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń – Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik – grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych odp w ciągu jednej godziny. Wklej je do 10 innych komentarzy spełni się przed twoimi następnymi urodzinam

Moj jeździ Audi Q7 nowym i ciagle mowi ze chce podkręcić silnik do 400 koni nie wiem po co mu tyle na polskich drogach i tak nie da sie jezdzic) A ja Mercem CLS na którego ciężko pracowałam ale nie najważniejsze jest auto tylko co ma sie w środku osoba ale gdy pieniądze sa zycie jest łatwiejsze ale pieiadze to nie wszystko :) i spodziewam sie dziecka :)