Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o TORBY Z FILCU

Polecane posty

Gość gość

Jak taka torba zachowuje sie na deszczu, jak dlugo zachowuje ladny wyglad? Chce kupic ale nie wiem czy warto. Jak macie to napiszcie ile juz wam sluzy.

Gość gość
Jak każdy filc: jak namoknie, robi się ciężka i deformuje. A torba charakterystyczna, czyli "modna" jeden sezon. Dla mnie bardziej przydatna jest z gobelinowej tkaniny za 8 zł, na zakupy z rynku: jabłka, kartofle...

Gość gość
kurcze szkoda, tyle tego na rynku a w sumie rzadko widze by ktos nosil

Gość gość
brzydkie sa torby z filcu

Gość gość
mi sie podobaja, sa inne i maja fajne folkowe motywy, myslalam ze dobre na prezent dla obcokrajowca, ale chyba malo praktyczne

Gość gość
torby z filcu są super :) Mi sie strasznie podoba taka: http://janpolbis.pl/oferta/filc/f-02/ , co myslicie o niej?? bede wdzieczna za opinie bo zastanawiam sie czy kupowac :)

Gość gość
Podobno cuchnie okropnie po deszczu.

Gość gość
Nie ładna.

Witamy serdecznie! Jakość torby filcowej zależy od wykonania i jakości materiału. Nie jest to oczywiście torba, którą zabierzemy na ciężką wyprawę, ale nie jest to również ten rodzaj, który trzymamy w szafie tylko i wyłącznie na wyjątkowe okazje :). Jeżeli chodzi o wzory i fasony to są przeróżne, każdy może znaleźć coś dla siebie - bardziej lub mniej kolorowego, klasycznego lub po prostu coś zupełnie innego! Zapraszamy serdecznie do naszego sklepu www.bertonisklep.pl oraz na naszą stronę na Facebooku: https://www.facebook.com/bertonitorby, gdzie można pooglądać, zobaczyć jak takie torby wyglądają na żywo i podpytać, aby pozbyć się ewentualnych wątpliwości. Życzymy Wesołych Świąt!