Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile wzrostu ma wasz facet

Polecane posty

Gość gość
Nie sądzę, żeby wzrost był jakoś związany z urodą twarzową, ale może się nie znam

Gość gość
Większość facetów jest wstrętna z twarzy bez względu na wzrost

Gość gość
ja mam 195cm/24 lata i jestem prawiczkiem

Gość gość
Ci wysocy maja zawszectakie wielkie konskie lby... I przypominaja niedorozwojow. Na szczescie tuch wysokich jest malo a Ci co sa to zostali juz usiedleno przez kafeterianki wpisane wyzej:D

Gość gość
gość Dokładnie oczko.gif Bardzo wysocy są zwykle albo grubasami albo mega wychudzonymi szczurami albo mają wstrętne twarze. Mało, który jest fajny z twarzy, mam sąsiada małolata ok 195cm wzrostu i wyrosnie z niego super przystojniak, z twarzy sliczny chlopak, jego ojciec tez jest bardzo przystojny ale to rzadkosc. A co do pytania ja mam 163, moj chlopak 180-182 zalezy jak zmierzy. x Już wiemy z kim zdradzisz swojego malutkiego chłopaka :P

Gość gość
Co ma na celu? Dowartosciowanie sie tepych strzal...nic wiecej

Gość wieczny prawiczek
Ten temat ma na celu wyrażenie swojej pogardy w stosunku do prawiczków i niskich mężczyzn. Nie od dziś wiadomo, że jesteśmy najbardziej gardzoną grupą społeczną. Pedofile czy zoofile przy nas to anioły. Takie życie 🖐️ PS. Mam znacznie poniżej 180 i wszystko jasne

Gość wieczny prawiczek
Ja to wolałbym być atrakcyjnym pedałem, albo atrakcyjnym pedofilem z dużym ****ającym małe dzieci, niż ohydnym człowiekiem, do tego prawiczkiem. Szkoda, że się nie udało. Poważnie, zazdroszczę pedałom i pedofilom, bo oni przynajmniej mają odrobinę szacunku w społeczeństwie a takim jak ja już dawno temu odebrano prawo do szczęścia 🖐️

nie rozumiem jak kogokolwiek może bawić pisanie prowokacyjnych postów o pedofilach.

Gość wieczny prawiczek
To nie była prowokacja. Pedofile czują się spełnieni życiowo, seksualnie, nie są sfrustrowani, mogą zająć się ważniejszymi rzeczami w życiu, nie czują popędu. Mnie dzieci, ani faceci nie kręcą, więc ani gejem ani pedofilem zostać nie mogę, ale i jednym i drugim zazdroszczę.

Gość gość
To był akurat prowokacyjny post o prawiczkach - czyli jeszcze większy hardkor niż pisanie o pedofilach

Gość gość
Widze, ze dawna Kafeteria wraca :D Tak trzymac chłopaki (dziewczyny, trans) ktokolwiek napisal posty powyzej :classic_cool:

Gość wieczny prawiczek
Wiem. Gdzieś od 11-12 roku życia sobie powtarzam to codziennie widząc się w lustrze. Uwierz mi, że zazdrość o życie seksualne pedofilii to dopiero wierzchołek góry lodowej postawy życiowej zbudowanej na odrzuceniu, nienawiści, frustracji i zgorzknienia. Było mnie zabić w dniu urodzenia, teraz martwcie się... martwcie się co się stanie aż czara goryczy się przeleje i zabawię się w Breivika z samobójczym finałem.

Gość juuyghjb
Ja 175, mój mąż 190 cm i jest mega przystojny :) No ale sam pracuje na takie ciało, biega, chodzi na siłownię itp chociaż wydaje mi się że to też genetyka jest istotna bo jego ojciec to też wysoki i przystojny mężczyzna, a nie tzw patyczak.

Gość gość
ja 172cm, mój mąż 182cm.

Gość gość
juuyghjb - a ty pewnie sie pasiesz jak hipopotam, nakladasz tone chemikaliow tj kremow na paszcze i juz uwazasz, ze jestes piękna ? :D

Gość gość
ja 168 on 165:)

Gość gość
Moj ma 178 cm wzrostu.

Gość gość
ja 158 on 179 ale powyzej 190 mi sie faceci nie podobaja. dla mnie to jakies wynaturzenie

Gość gość
153 maz 190.

Gość gość
159 ja on 175

Gość gość
Ja 178 on 180

Gość gość
Ja 156 on 175

Gość gość
ja mam tylko 180 i nie mam szans na dziewczynę

Gość gość
z tym wzrostem jest tak jak z uroda. Kazd dziewczyna z forum twierdzi , ze jest ladna dopik nie wysle zdjecia. Mialem juz ze 20 zdjec z tego forum, z zadna nie wyszedl bym na kawe nawet pod oslona nocy :) Macie zryte mozgi.

Gość gość
kazdy z waszych facetow ma 180 wzrostu tylko k****a czemu ja wszedzie widze facetow nizszych od siebie, WSZEDZIE. a sam mam 180. znam kilku wyzszych ale to sa rodzynki. wystarczy wejsc na fb popatrzec jakie mamy pary, pikeny przyglupie dziewcyzny i lysi, spasieni 175 cm wzrostu zakompleksieni panowie.