Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilona93

Czy powiedzieć facetowi ile miałam partnerów seksualnych

Polecane posty

Gość ilona93

Cześć dziewczyny, mam 20 lat a mój facet 26 od trzech miesięcy jesteśmy razem tylko że on nie zna mojej przeszłości seksualnej, oficjalnie myśli że byłam spałam tylko z jednym facetem czy powiedzieć mu prawdę?

Gość papalapa
a ilu mialas?

Gość gość
A po co ?To Twoja sprawa.Chcesz,żeby Cię nie szanował?Lepiej grać niedoświadczona.

Gość ilona93
14, ale znam dziewczyny które miały o wiele więcej

Gość gość
Powiedziałaś mu wcześniej, że miałaś jednego faceta stałego, a w rzeczywistości robiłaś to też z przygodnymi partnerami, tak?

Gość Zsazsa
Nigdy w życiu :D idź w zaparte Deny, deny, deny :d

Gość gość
Nie mów ! Wiele moich koleżanek popełniło ten błąd,że powiedziało.

Gość ilona93
Tak, i powiedziałam że robiłam to tylko z jednym facetem, nie wiem czemu ale troche mi głupio że nie powiedziałam mu prawdy. A do tego co napisał że jestem d***** to wcale nią nie jestem chamie

Gość gość
No raczej nie powinnaś mu mówić że tylu miałaś. Jak znam życie to może cię odebrać jako łatwą kobietę.

Gość gość
A co? On wypytuje o takie rzeczy? Jeżeli on nie będzie pytać to po co masz o tym mówić?

Gość ilona93
Też się boję że tak mnie odbierze tylko boje się też że dowie się od kogoś innego

Gość gość
a po co masz mu mówić? on tez pewnie niejedną miał

Gość ilona93
Nie wypytuje tylko tak jakoś rozmawialiśmy i rozmowa zeszła na ten temat, to ja się go pierwsza zapytałam ile miał partnerek

Gość Zsazsa
NO jak sama prowokujesz takie tematy to i on ma prawo sie zapytać Mowa moze byc srebrem ale jednak milczenie jest złotem :)

Gość gość
Wiadomi człowiek młody w wieku 16 do 18 a nawet 19 lat ma różne głupie uczucia czy potrzeby. Tak naprawdę sam jeszcze nie wie czego chce od życia. Czy prawdziwych uczuć czy tylko zabawy.

Gość ilona93
On miał tylko jedną partnerkę a od ok 3 lat nie miał żadnej, jestem jego pierwszą od trzech lat co w sumie mnie dziwi bo ma ładne wysportowane ciało, z twarzy też brzydki nie jest i dobrze zarabia i go kocham

Gość ilona93
Tak, dokładnie gość, ja miałam bardzo szalone nastoletnie lata aż poznałam mojego obecnego faceta którego kocham

Gość gość
Może po prostu trafiłaś na tego odpowiedniego. On jak widzę nie jest z tych który lubi zaliczać panienki. Więc może warto zastanowić się czy nie jest to ten na całe życie.

Gość gość
jesteś tak pusta autorko, że nie dziwię się, że twoje główne zajęcie to seks z kim popadnie

Gość ilona93
Już nie mam potrzeby uprawiania seksu przygodnego seksu, już z tego wyrosłam i też myślę czy nie związać z nim mojego życia bo naprawdę go kocham i to nie jest jakieś głupie młodzieńcze zauroczenie.

Gość Ale to już było
Czy on jest taki święty,że chcesz się jemu spowiadać?Zachowaj to dla siebie, w złośc***owie ci dobitnie kim jesteś.Nie radzę opowiadać, przecież to nieistotne.

Gość gość
ilona93 to niezła była z Ciebie suczka :)

Gość gość
Różnie może zareagować - w szczególności jeżeli miał tylko jedną. Chociaż z drugiej strony nie zdziwiłbym się jakby się okazało, że miał ich więcej i niektóre z nich były prostytutkami :D

Gość gość
No właśnie była ale już nie jest. Każdy w młodośc***opełnia błędy. Ważne że z czasem umie się taka osoba ustatkować. Czy wy jesteście tacy święci?? I czy nie macie grzechów młodości??!!

Gość ilona93
Dokładnie gość, ja znam pełno dziewczyn które zgrywają święte a na dyskotekach co tydzień bzykają się z innymi. Znam dziewczynę która ma 18 lat a już drugie dziecko urodziła i to z innym niż pierwsze

Gość gość
Ja gdybym się dowiedział, że moja miała kilkunastu partnerów - głównie przygodnych to może trochę bym się zmartwił, ale tylko trochę i dałbym jej kredyt zaufania. Żałowałbym tylko, że sam nie miałem takich ciekawych przygód, no ale młodym kobietom łatwiej jest :D

Gość gość
To też cię rozumie. W młodym wieku człowiek ma różne uczucia i myśli. Tak naprawdę nie zna jeszcze życia i nie unie rozpoznać czy ta druga osoba go kocha czy tylko chce seksu. Po drugie w wieku 16 do 19 lat jesteśmy ciekawi tego niby wspaniałego seksu. Jak to jest z tym czy z tamtym.Czy tak samo czy inaczej. Też mam koleżankę która od kąt pamiętam sypiała z każdym co i w oko spadł. I ma te skłonności do dzisiaj. Ty najzwyczajniej zrozumiałaś i się ustatkowałaś w przeciwieństwie do niej.