Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie jest łatwo znaleźć kogoś kogo sie naprawdę pokocha

Polecane posty

Gość gość

Ale tak naprawdę, że to będzie od pierwszego wejrzenia, że chce się oddać życie za tą osobę, że czuje się od początku wielkie pożądanie i że ta osoba pasuje do nas charakterem. Zgadzacie się ze mną? Ale skąd tyle małżeństw...

Gość gość
Ja tak kochałem :) Niestety teraz cierpie ale jestem juz na dobrej drodze do nienawisci bo ciągle tego ona pragnie :(

Od pierwszego wejrzenia, można dostać czkawki. Człowieka trzeba chociaż trochę poznać, dać sobie szansę zauważyć w nim coś więcej niż wymiary i seks

Gość gość
Nie jest tak zawsze. Ja patrzyłem na nią w samochodzie wtedy i wiedziałem że jej pragne ale nie w sensie fizycznym tylko. Zakochałem się w głosie, zakochałem się w oczach, zakochałem się w sposobie bycia w danej chwili po prostu zobaczyłem i się zakochałem i pare lat w tym tkwiłem :)

Gość gość
Ja kocham ona nie kocha :P Twierdzi tak chociaz wiem że oś czuje ale to skomplikowane :)

Może czas to rozwikłać ? Chyba, że zamierzasz się z tym boksować do końca swoich dni. ;)

Gość gość
Dojrzale i prawdziwe kochanie to nie jest zauroczenie sie od pierwszego wejrzenia... Czasem milosc moze przyjsc powoli. Zauroczenie od pierwszego wejrzenia moze sie przerodzic w milosc (jesli okaze sie, ze pasujemy do siebie i popracujemy nad zwiazkiem), moze rowniez skonczyc sie gdy klapki z oczu spadna.

Gość gość
Jak rozwikłać gdy to jest bardzo skomplikowane. Mowi inaczej czuje inaczej bo w chwilach słabości daje o tym znać. Ogółem już się z tym nie męcze i pokornie znosze to co przynosi los :)

Gość gość
Nie umiem tej piateczki robic :(

Gość gość
gdyby kobiety potrafiły tak prawdziwie kochać jak mężczyźni świat byłby piękniejszy

"chwile słabości", to pewnie nie uczucie ? Ale, może się mylę, w końcu ekspertem od zawiłości nie jestem. Wolę zdecydowanie osoby z mniej pokętną psychiką. A piąteczkę zrobić jest łatwo. Wystarczy otworzyć nawias kwadratowy, napisać zaraz za nim czesc, i zamknąć nawias. na końcu nawiasu stawiamy znaczki ))) i gotowe :D

Gość gość
Umiejetnosc kochania zalezy od dojrzalosci nie od plci.

Nie tylko od dojrzałości. Jest wiele osób, które w ogóle nie potrafią tego uczucia odwzajemnić. Wystarczy poczytać to forum.

Gość gość
dzieki za nauczenie robienia piateczek, teraz bede szalec na tym forum :)

Gość gość
nie zgadzamy się