Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lichopolne

Czy mam szanse sie jeszcze przelamac do bycia w zwiazku

Polecane posty

Gość lichopolne

Nie umiem przebywac z facetem non-stop, lubie pobyc sama, miec czas wolny, mieszkac u siebie, po prostu tak mam. Czy jest szansa, ze sie jeszcze przelamie , gdy poznam lepiej mezczyzne, pobeciemy ze soba dluzej? Nie mam juz niestety dwadziescia lat.

Gość gość  nr 2
Nie spotkalas tego wlasciwego.....

Też tak sądzę :)Nie spotkałaś tego właściwego, tego bez którego nie będziesz wyobrażać sobie życia.Choć z drugiej strony, człowiekowi czasem jest potrzebne odizolowanie,bycie samemu ze sobą..

Gość lichopolne
Ale tak było z każdym, nawet gdy tęskniłam i wydawało mi się, że kocham, to i tak nie chciałam się spotykać non stop i mieszkać sama ;/ Czy to możliwe, że ja mam po prostu taki charakter?

Gość gośćwwa
Ja mam taki charakter jak Ty, nie wyklucza to związku, musisz tylko dogadać się z partnerem co do swojej prywatności i swobody, związek to nie więznie.

Wszystko jest z Tobą kobieto w porządku. Każdy normalny człowiek musi mieć czas dla siebie, dla swoich zainteresowań..etc. Związek nie polega na tym, żeby non stop na kimś wisieć. Musi być trochę wolnej przestrzeni i dobrze, jeśli dwie osoby tego samego oczekują. Nie mam pojęcia czy jeśli będziesz kogoś poznawać dłużej, coś się w tym względzie zmieni, tym bardziej, że nie jesteś już młoda. Bardziej jestem skłonna przypuszczać, że tak już masz, i nikt tego nie zmieni.