Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulkkka3838

jego zachowanie na facebook poradzcie

Polecane posty

Gość ulkkka3838

O moje względy zabiega facet lat 38 ja mam tez tyle i problem polega na tym ze na tym fejsie on do kobiety naszego wspólnego kolegi wysyła jej polubienia i ostatnio nawet komentarz że jest "cudo" a do mnie nic. Nie rozumiem jego zachowania może mnie ktoś oświecić ? Dla mnie to dziwne skoro startuje do mnie. Wysyła słodkie SMS-y a na fejsie jakbym nie istniała :( o co tu chodzi ???

Gość gość
Ja stawiam "like" jak mi sie coś podoba na danym profilu, czesto nawet na ten profil nie wchodzę, bo wyświetla mi się to w aktualnościach, i aż tak bardzo znowu nie studiuję,kto to udostepnił, bardziej na przedmiocie się skupiam. Określenie cudo , jest takie trochę bajeranckie, z jajami. Ty też zacznij stawiac "like" jakiemus przystojnaikaowi, jak cie to boli, ja problemu nie widzę.

Gość ulkkka3838
Szkoda że nie bajeruje mnie tylko inną :( a ona cała zadowolona i mówi .... Widziałaś jaki komentarz wystawił mi ten twój . eee dla mnie to przykre

Gość gość
Usuncie te facebooki i zacznijcie zyc normalnym zyciem. Mozna sie oczyscic. :)

Gość gość
No fakt dziwny facet

Gość gość
a ten 38latek to nie ma co robic, tylko na dziecinnym fejsie przesiaduje? Nie ma rodziny, dzieci? Rozwodnik zapewne?

Gość gość
Ty aby na pewno masz 38 lat autorko?!? Masz problemy jak 8-latka, a nie 38!!

Gość gość
A co to za różnica ile się ma lat ? W każdym wieku są jakieś dziwne sytuacje . tu widać ze chyba chce żebyś była zazdrosna tak to widze