Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy u was w pracy tez sie tak obgaduje

Polecane posty

Gość gość

zaczęłam nową pracę i nie chce mi się tam chodzić. wszyscy wszystkich obgadują. masakra. nawet nie chce mysleć jakie koty na mnie wieszają.

Gość gość
nie przejmuj sie u mnie też tak jest

Gość gość
tak u mnie tez obgaduja nie nawidze mojej pracy

Gość gość
U mnie na szczęście nie. Jeżeli już, to szefową raczej obgadują, ale nic złego, jakieś małe głupstwa. Mam nadzieję, że mnie nie obgadują :) Pracuję w małe firmie, mam dobre relacje z ludźmi z pracy, ogólnie atmosfera też jest ok :)

Gość gość
psy można na kimś wieszać, nie koty

Gość gość
zazdroszcze ci

Gość gość
nie opowiadaj o sobie,nie wdawaj sie w prywatne gadki,i nie spodufalaj.Moja maksyma nie wierz ludziom,jak chcesz komus zaufac to raczej psu.Mowi Ci to doswiadczona przez zycie osoba

Gość gość
i przede wszystkim nie oceniaj i krytykuj innych ludzi jesli to nie nalezy do Twojego zakresu pracy

U nas może nie tyle obgadują siebie na wzajem, ile każdy opowiada o sobie :o ja staram się jak najmniej bo nie lubię zwierzać się obcym ludziom nie online

Gość gość
obcym ludziom nie online.. dobra jesteś

Gość gość
u mnie tez tak jest. lizanie d**y kierownictwu, obgadywanie za plecami , ryczenie, chamskie odzywski, rpzeklenstwa

Gość gość
w ogole w biurach czesto siedza jakies niedoroby chamskie z wyszkatlceniem nieadekwatnym do biura

Gość gość
ps się uśmiałam że koty wieszać nie koty ale psy wieszać się mówi :) Ale ok mniejsza z tym .. Wiesz w pracy przeważnie inni rozmawiają o współpracownikach ,ale to zależy w jakie środowisko się trafi .. Generalnie ta fakt , z nikim zbytnio nie spoufalać się , nie zwierzać się , bo mogą wykorzystać przeciwko tobie ... oraz nie mówić negatywnych opinii na temat innych osób .. właśnie jak najmniej krytykować i oceniać innych A poza tym czasem możesz zawieść się na najlepszej przyjaciółce z pracy , bo po prostu w pracy przyjaciół nie ma ... Oczywiście dla ludzi trzeba być miłym , uczynnym ale wszystko ma swe granice być miłym ale zarazem asertywnym , bo inaczej będą na Tobie jechać jak na głupim ośle :)