Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

antydepresanty a fobia społeczna

Polecane posty

Gość gość

czy przyjmowanie leków antydepresyjnych typu Cital ma jakiś wpływ na leczenie fobii społecznej, czyli wycofanie z kontaktów, nieśmiałość, strach przed ludźmi? Hełśi nie to o jakie leki prosić lekarza przy kolejnej wizycie

Gość gość
Oczywiście że antydepresanty leczą fobie społeczną . Ja się leczyłam antydepresantem na fobie społeczną,agorafobie i lęki i dzięki temu leku wyszłam z tego i teraz czuje się normalnie:) lepszy od citalu jest escitalopram działanie jest prawie jak cital ale lepsze ma działanie i wogóle:)

Gość gość
ja bralam cital i wprowadzil mnie w najgorsze gowno. jestem nadal niesmiala, stronie od ludzi , bojęs ie pracowac , chodzic do kosciola czy na imprezy. No amsakra ale zadnego takiego gowna nie bede brala

Gość gość
ja biorę od miesiąca i narazie efektów brak:| W pracy nadal jestem odludkiem... nie mówiąc o poznawaniu drugoiej osoby

Gość Autorka postuuu
polecam na fobię asentra !! mi bardzo pomogla i dodakowo schodłam, tylko trzeba brac przynamniej 2 tygodnie , bo pierwszy tydzien człowiek ma wrazenie ze się fobia poglębia - ale to mija !