Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie są konsekwencje wieloletniego braku faceta

Polecane posty

Gość gość

bo to na pewno wplywa na psychike

Gość gość
Człowiek zamyka się w sobie i nie ma siły "próbować" z obawy przed zranieniem. Takiej osobie potrzebny jest ktoś wyrozumiały i zdeterminowany, kto jest w stanie stopniowo zyskać jego zaufanie.

Gość gość
a ile masz lat ? dlugo bez faceta ?

Gość gość
Około 30tki, 4 lata. Przy czym uważam, że po części sama jestem sobie winna. Jestem postrzegana jako osoba atrakcyjna, więc zainteresowanie moją osobą jest spore. Nie mniej jednak, z uwagi na negatywne doświadczenia, "zablokowałam" się i nie odwzajemniam sygnałów, które napływają w moim kierunku.

Gość gość
święty spokój :D

Gość gość
a jak się przejawia zainteresowanie tobą?

Gość gość
powinnaś się cieszyć. Teraz takie czasy, że naprawdę ciężko poznać kogoś na poziomie. Większość to chamy, prostaki, onaniści mający na kompie sporą kolekcję por n usów, związki typu ff, seks przygody, czy naprawdę byś chciała być z takim zerem? A jak nie dasz doopy na 3 spotkaniu, że powie że jesteś oziębła i da sobie z tobą spokój. Ty masz 30 lat, w twoim wieku to cięzko kogoś znaleźć, zostali sami popaprańcy po pięciu związkach. To już naprawdę ciesz się, że jesteś sama i nie musisz się z byle gównem użerać.

Gość gość
Coś może zarosnąć :-D

Gość gość
Wyglądam pięknie, jestem spokojna wyluzowana zero problemów,planuje teraz zajśc w ciązę z takim jednym,zrobiłam selekcję facetów,wystarczy mi jeden wekend,plasterek na niby sobie nalepię i wiem że to łyknie,zaczarowałam go juz miesiac temu,a po sprawie dam mu kopa w tyłek.wszystko pod kontrolą.baj

Gość gość
a nie ciągnie cię do facetów? ja bym chyba niewytrzymała tyle bez seksu z facetem . odpisz proszę

Gość gość
Hmm... Początkowo zaczyna się od znaczących spojrzeń, charakterystycznego uśmiechu. Z reguły ta subtelna faza trwa do momentu, aż ktoś się nie zniechęci moim brakiem reakcji. Bywają też próby nawiązania ze mną kontaktu poprzez nic nie znaczące pogawędki. Niekiedy mężczyźni "orbitują" wokół miejsca, w którym często przebywam, "obnosząc się" ze sobą i próbując zwrócić moją uwagę. Od czasu do czasu zdarzają się też złożone bezpośrednie propozycje wyjścia na kawę itp. Przyznam, że z natury jestem sceptyczna i w pierwszej kolejności zastanawiam się czy prawidłowo odczytuję daną sytuację. W gruncie rzeczy nie ma to jednak znaczenia, bo efekt zawsze jest podobny.

Gość gość
4 lata i piszesz wieloletni brak ? a w tym wieku aktywne dziewczyny często nie mają czasu na faceta , a na psychikę najlepiej robi praca , działanie pogadamy za 10 lat

Gość gość
no tak bo bez ch/u/ja w c/i/p/ie to żyć nie można... nie każdy jest tak wyuzdany i lubieżny jak ty

Gość gość
Oczywiście, że mnie ciągnie. Nie jestem w tych kwestiach nieczuła. Ale nie sądzę, że czułabym się lepiej sypiając z kimś, do którego nie czułabym zbytniej sympatii, pociągu ani zaufania.

Gość majka  lat 35
może masz niski poziom libido kup jakieś tabletki w aptece na podniesienie libido to powinno rozwiązać sprawę

Gość gość
musisz mieć sporo czasu i szkoda że go marnujesz

Gość gość
leniwiec przed kompem to na pewno wpłynie na psyche

Gość gość
ja lata i zyje jakos, nie mam wyjscia, zero zainteresowania mna - nie chodze nigdzie,z pracy do domu,z domu do pracy i coz...zyje:)

Gość gość
Ale co z takiego życia. :-o

Gość gość
no jest xujowo ale nie mam zadnego wpluwy na to, byly proby i mam to w d....co ma byc to bedzie a czego nie to nie;)

Gość gość
ja mam w pracy 3 stare panny - po 50tce i powiem ci ze zyc z nimi sie nie daje, powinni mi doplacac za ciezkie warunki w pracy

Gość gość
hehhe no ze mna tez juz nie jest latwo :D ale uwierz mi ze chcialabym to zmienic i chyba jakies fatum nade mna :)) eheh