Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoś pracuje na prowizji

Polecane posty

Gość gość

wiadomo że to zależy od branży ale np. sprzedaż telefoniczna? opłaca się? wiadomo że w ogłoszeniach obiecują gruszki na wierzbie ale ja jestem ciekawa jak to wygląda w praktyce, biuro w warszawie

Gość gość
to zależy jak nie masz skrupułów i potrafisz łysemu grzebień sprzedać a z emeryta wyciągnąć ostatnie grosze to masz szanse, ale nie licz na niebo po śmierci

Gość gość
Ja zarabiałam tak przez kilka miesięcy i było ok, ale ja sprzedawałam powierzchnie reklamowe, więc nie dzwoniłam do biednych ludzi

Moja kuzynka sprzedawała jakieś odkurzacze i miała stałą pensję niewysoką + prowizję i wychodziła na tym tak średnio, a jak udało jej się sprzedać dużo tych odkurzaczy i prowizja wyniosła prawie 2 tysiące wypłacono jej tylko 500 zł i się zwolniła.

Gość gość
Dokładnie, to zależy od indywidualnych predyspozycji. i odpowiednich szkoleń w firmie. Ja np. nie umiałabym tak pracować, bo nie cierpię jak do mnie dzwoni ktoś i próbuje mi coś wcisnąć, więc nie chciałabym by role się odwróciły, ale jak oglądałam ostatnio w kinie 'Wilk z Wall Street" to jestem w stanie uwierzyć, że każdemu można wcisnąć wszystko i się na tym nieźle wzbogacić, szczególnie tym mniej kumatym

Gość gość
No te odkurzacze to jest dramat, tak samo garnki itp

Gość gość
ojjjjj nie powiedziałabym, mój kolega jeździ po polsce z garami filipiaka i nieźle się na tym dorabia, na dodatek ostro imprezuje na tych pipidówach. żona niezbyt zadowolona z tej jego pracy, ale kaska jest