Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziwna2013

Co pomaga i co można

Polecane posty

Hej! Mam pytanko? Co pomaga w szybszym zajściu ,w ciąże... Co stosujecie ,czy też stosowałyście? ... Czy leki sprzyjające zajściu w ciąże może przypisać lekarz ginekolog?... Dziękuję za odp :)

Gość gość
Jakby to było takie proste...jak masz zajść to zajdziesz bez wspomagaczy a jak nie to i żadne tablety nie pomogą

Gość gość
ja sie byzkalam z moim partnerem calu miesiac dzienn w dzien po 3 razy :D i co ? no i sie udalo

No tak ale ,wiele kobiet na forum pisze o magicznej mocy OLEJKU Z WIESIOŁKA,o kwasie foliowym itp...Jestem mamą 5letniego dziecka ,zmieniłam życiowego partnera. Od ponad roku odstawiłam pigułki antykoncepcyjne ... miesiączki mam od 5 miesięcy regularne i nic ...Stosowałam kwas foliowy,oeparol z wiesiołkiem . Jestem zdrowa robię regularne badania 2 razy w roku .

Gość gość
kwas foliowy tylko dostarcza organizmowi potrzebnych witamin, w ciazy jest zalecany , ale zajsc raczej nie pomoze...

Gość gość
chlacie tabletki antykoncepcyjne przez kilka lat, to sie nie dziwie ze w ciaze pozniej trudno zajsc, j asie nigdy tym nie trułam i dzieki Bogu ;)zaszłam :)

no tak z tym kwasem niektóre kobiety przesadziły ,bo najpierw chwalą i zalecają a później okazuje się że ,słabo go brać...

Gość gość
jest zalecany w ciazy, przed ciaza tez mozna brac ja bralam tez, ale to nie jest cud,ze zaraz zajdziesz, powiedz mi przez ile lat bralas antykoncepcje? i ile masz lat?jakie masz cykle?

Co do tabletek to fakt 3 lata to dość duży okres...Jeszcze w zależności jakie? Te które brałam sa ponoć najgorszymi jakie są... Mianowicie chodzi mi o Stedril 30... Dopiero po odstawieniu ich poznałam nie dość dobrą opinie na ich temat :(

Gość gość
ja ogólnie jestem za antykoncepcja, ale nie preferowałam nigdy tabletek , nie brałam i nie bede nigdy brała, po 1 i tak w jakims stopniu truja nas nie wazne jakie to by nie byly dobre, po 2 jestem zapominalska i wolalabym nie ryzykowac, po 3 niektore kobiety biora caly czas nawet nie odstawiaja by dostac okres bo tak by było bardziej zdrowiej, nie martw sie na pewno zajdziesz, ja w 5 cyklu zaszłam, a mam 22 lata nie brałam antykoncepcji , po prostu dalismy sobie spokoj bo ciagly stres i nerwy ze 1 kreska, a wtedy odpuscilismy i sie w szpitalu dowiedzialam ze jestem w 5 tygodniu szok

Gość gość
Ja właśnie ze względu na problemy z zajściem w ciąże po takich tabletkach nie brałam ich, mam 21 lat i jestem w 7 miesiącu ciąży i jestem bardzo szczęśliwa, że nie brałam tego świństwa, bo dzięki temu zaszłam w ciąże bez żadnego problemu :) i nie muszę czekać, miesiącami, latami na dziecko :)

Gratuluję koleżance :) Być może i nam się uda niebawem ... Teraz tylko dalej trzeba być dobrej myśli ,chociaż z miesiąca na miesiąc wydaje mi się że to już i doszukuje objawów ciąży ,niekiedy jestem tym zmęczona i przygnębiona :( No nic więc dalej czekamy ... Dziękuję za zainteresowanie :)

Gość mamusia za 7 miesiecy
no jak odpuscisz sobie, to pewnie niespodziewanie ujrzysz 2 kreski ;)