Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgaLublinianka

WIARYGODNOŚĆ OFERTY FOTOGRAFÓW FOTOGRAF Z LUBLINA

Polecane posty

Gość AgaLublinianka

W tym roku mam swój ślub i szukam od pewnego czasu fotografa, który uwiarygodni moje święto. Jestem z Lublina a mój narzeczony z Warszawy. Będąc kilka miesięcy temu na zakupach w Lubelskim Centrum Handlowym widziałam wystawę prac fotografa z Lublina. Zdjęcia przeurocze wręcz piękne. Ktoś mi wtedy z przechodniów zwrócił uwagę ze jest w nich więcej montaży niż prawdziwej fotografii, ale ja się na tym nie znam. Znalazłam stronę tego fotografa i na niej są wiele gorsze zdjęcia odbiegające uroda od tych w centrum handlowy. Wczoraj będąc u znajomych oglądaliśmy ich zdjęcia zrobione przez tego fotografa. Oni właśnie poddali się czarowi wystawionych zdjęć w Centrum Handlowym i zamówili tego fotografa na swój ślub. Jak dla mnie i nie tylko dla mnie zdjęcia totalna porażka wręcz są brzydkie. Nasunęło mi się pytanie czy i inni fotografowie tak samo postępują. Przecież to nic innego jak manipulowanie osobami, które szukają fotografa. Jak mając w poszukiwaniach do dyspozycji Internet uniknąć wpadki przy wyborze fotografa. Czy ktoś umie dać mi dobrą radę?

Gość gość
Że ci się nie znudziło jeszcze ty tępy urażony fotoziutku z Wawy...

Jeśli zaproponujesz spotkanie to wiadomo ze się na nie przygotuje i przyniesie te bardzo dobre zdjęcia,ktorymi być może zauroczy.... wiec nie wiem co Ci doradzić....może niech na tym spotkaniu zrobi Wam kilka fotek,wezcie swój aparat i go zaskoczcie....jeśli będzie odmawial tlumaczac ze się spieszy to sobie odpuscic takowego....

Gość gość
a dlaczego kogos wyzywasz od fotoziutów nie rozumiesz tępaku, że nie kazdy lubi te twoje sztuczne i nie prawdziwe zdjecia. Dobre zdjecia to takie które oddaja rzeczywistość. spójrzmy na wartośc zdjęc czarno białych sprzed lat na te które maja dusze az sie chce wracać do nich i ogladać

Gość gość
Metoda jest jedna. Poproś by fotograf pokazał tzw całościówkę czyli wszystkie zdjęcia z jednego reportażu. Można oglądać wybrane najlepsze prace fotografa i jest to potrzebne bo zobaczymy jakie pomysły ma fotograf. Warto obejrzeć również cały reportaż bo to da obraz jaki będzie efekt końcowy pracy. Przy okazji zapraszam do skorzystania z usług adamczuk-fotografia

Gość gość
Przestańcie, dajecie się nabierać debilowi, założył sobie temat żeby się jakoś uwiarygodnić, ale jest styl jest tak przejrzysty, że nie ma wątpliwości, otóż jest to znany urażony fotoziutek, stary tygrys polskiej discopolowej fotografii ślubnej, kto zorientowany ten wie, o kogo chodzi.

Gość gość
Stary tygrys w tym temacie już nie atakuje, gdyż został namierzony, siedzi z podkulonym ogonem i czeka, aż temat umrze :D

Gość gość
Od razu da się wyczuć, że ten temat to podpucha :) Mam nadzieję, że ludzie nie są tak głupi, żeby wynająć fotografa tylko po obejrzeniu kilku zdjęć w jakiejś galerii handlowej (tak na marginesie - jaki fotograf ślubny wystawia swoje zdjęcia w galeriach handlowych?).

Gość gość
Taki, któremu nigdy nie dorównasz, fotoziutku z Wawy :D

Gość gość
my z narzeczonym jesteśmy na etapie szukania fotografa. na razie na ruszt bierzemy Kańtocha, Witka, Kołodyńską, Orła, chyba tyle. Przeglądaliśmy też stronę Lembryka, Agi Kloc i jeszcze paru innych, których nie pamiętam, ale nie zrobili najlepszego wrażenia. Podrzućcie jeszcze jakieś propozycje, bo nie będziemy mieli wideo, więc zdjęcia muszą być dobre!

Gość gość
Nasze zdjęcia robił Albert Guz i byliśmy zadowoleni.