Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

paypal szukam eksperta

Polecane posty

Gość gość

kto się zna na paypalu? chcę zrobić zakupy, za które muszę zapłacić inną walutą i będą to tylko jednorazowe zakupy, prawdopodobnie więcej już z tego paypala nie skorzystam, ewentualnie za parę miesięcy. nie pytam o aktywację konta i tak dalej, bo to dla mnie raczej jasne, ale mam pytanie. czy jeśli założę konto, prześlę kwotę, tą kwotą zapłacę za zakupy i więcej tego paypala przez dłuższy czas nie użyję to będą pobierane jakieś opłaty ode mnie? zablokują mi konto albo coś? wiem, że może to głupie, ale już się tyle ostrzeżeń naczytałam, że nawet nie wiem czy jest sens łączenia swojego konta z tą usługą.

Gość gość
nikt nie wie? ewentualnie mam jeszcze jedno pytanie, przeleję powiedzmy 40 zł, mam do zapłaty 5$ za jakieś tam zakupy, rozumiem że waluty same są podmieniane przez system w momencie zapłaty na przykład na ebayu?

Gość gość
to bezpieczna forma zapłaty ja korzystam z tego płacąc na ebay, nie ma żadnych opłat możesz nie logować sie na konto nawet prze kilka lat i nikt nie naliczy kar:)

Gość gość
dziękuję serdecznie :)

Gość olins
Dokładnie konto jest darmowe ale jak nie będzie potrzebne to można usunąć. Pieniądze wymienią sami po obowiązującym kursie plus opłaty i powiadomią cie o tym przy płaceniu. Polecam zapoznać się dokładnie z umową przed rejestracją