Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

intensywne ruchy dziecka

Polecane posty

Gość gość

Witam. Dziewczyny doradzcie...na jutro mam termin porodu,póki co żadnych skurczy nic...natomiast od dwóch - trzech dni odczuwam intensywne ruchy małego ale tylko wieczorami...wszędzie na forach piszą ze to niepokojące i na IP jechać ale nawet gdy występują one cyklicznie wieczorem o tej samej porze? Czy to może być oznaka początku jakiejś akcji wreszcie? Dodam jeszcze ze też od tych dwóch dni jakoś słabo się czuje...mam chwilowe lekkie zawroty głowy..któraś miała podobnie?

Gość gość
hej ja tez jestem w okolicach terminu porodu i wydaje mi sie ze dziecko intensywniej sie rusza, ajk by chciało wydostac się przez skórę. Te niepokojace ruchy o ktorych piszesz, wydaje mi sie ze chodzi tu o takie g***towne, niespokojne, ktore moga swiadczyc o zaplataniu pępowiną. Ja mam za to straszne twardnienie brzucha.

Gość gość
bawi się gównem

Gość gość
Moja mama tak miała i się okazało że młody był już dawno po terminie i nałykał się wód płodowych,7 dni w szpitalu leżeli

Gość gość
to powinnam się martwic? gdyby się zaplątał to chyba te g***towne ruchy by nie ustępowały co?

Gość gość
Dołączam się do pytania...mam tak samo...

Gość gość
Idź na KTG nigdy się nie zastanawiaj. Tylko KTG da Ci odpowiedz lepiej sprawdzic nie jedno maleństwo nie doczekało porodu

Gość gość
zrób ktg, u mnie tez dziecko tak się ruszało , zwłaszcza jak byłam zmęczona. ktg pokazywało zanikające tętno.

Gość gość
Myśle że powinnaś jechać na IP i się nie zastanawiać

Gość gość
z 22:19 dodam że mnie po jednym takim ktg położyli do szpitala i jak się powtórzyło zrobili cc bo bali się zamartwicy- na szczęście fałszywy alarm.