Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noworodek dwutygodniowy bardzo płacze prostuje sztywno nóżki

Polecane posty

Gość gość

Cierpię razem z nią nie mogę pomoc. Co to może być co robić

Idź do pediatry z maluszkiem koniecznie, my ci nie pomożemy bo nie jesteśmy lekarzami. Pozdrawiam. :)

Gość gość
Stawiam na kolkę.Masuj brzuszek tak żeby dziecko oddawało gazy.Zakup coś na kolkę.I zobaczysz jak jset po tym

Gość gość
Infacol. Najlepszy z polskich leków na kolki.. Jutro do pediatry! Zapytaj o dawkowanie. U mnie pomogło dopiero 4x dziennie przed mlekiem na łyżeczce.. Dziecko miało 3 tygodnie.

Gość gość
Spróbuj póki co,ciepły kompres z gazy i masaż brzuszka.

Gość gość
u nas na kolki pomogła suszarka + masaż +espumisan(od 1 miesiąca) jak synowi zaczynała się kolka to kładliśmy go na pleckach, włączaliśmy suszarkę (na ciepły strumień ale nie gorący) i masowaliśmy brzuch okrężnymi ******* zgodnie z ruchem wskazówek zegara i tak przez 4 miesiące.

Gość gość
Kolka/bóle brzuszka. Zastanów się co jesz, bo to na pewno kwestia tego co zjadasz. Może cytrusy? coś ciężkostrawnego?

Gość gość
Jeżeli kolka to suszarka i masaż brzucha, bo jak na kolkę to dość wcześnie... Ale na Twoim miejscu sprawdzilabym mocz. Mój syn męczył sie 4mce okazało sie, ze ma zakażenie moczu. Dostał lek i jak ręka odjął. Badanie nawet na własna rękę kosztuje 9zl. Dla niemowlakow sa specjalne woreczki do pobierania, jak masz chłopca to będzie łatwiej.

Gość gość
Już mi szkoda maluszka, że go brzuszek boli. Mój synek miał kolki wiem jak to jest. U mnie niestety nic nie pomagało. Jedynie CZAS.Karmisz mm czy piersią?

Gość gość
Kup bio gaje -to probiotyk, bardzo polecany przez lekarzy.To napewno dziecku nie zaszkodzi.