Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamatka

Garnki na płytę indukcyjną

Polecane posty

Gość Marta Kowalewska
kkrycha, absolutnie nie! Udział w prezentacji naczyń Philipiak jest całkowicie bezpłatny i do niczego nie zobowiązuje. Jeżeli mają Państwo jeszcze jakieś pytania - służę pomocę. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość gość
Głupia baba nie zmądrzeje, dopiero jak ją facet zostawi za tą głupotę, zacznie myśleć 😠

Gość gość
Pociskacie im pierdy o aluminium, byle jakich bez wkładki magnetycznej... pojęcia nie macie jak działa kuchnia indukcyjna 😠

Zazwyczaj każą kupować garnki ze stali ferromagnetycznej, ale moja znajoma używa normalnych stalowych i nic się nie dzieje.

Gość kaszowicz
Pani Marto a z ilu elementów składa się taki zestaw garnków philipiaka?

Gość Marta Kowalewska
Witam, Zestaw naczyń Philipiak składa się z 18 elementów i są to: małe naczynie z pokrywą, średnie naczynie z pokrywą, duże naczynie z pokrywą, patelnia z pokrywą, naczynie do gotowania na parze, misa duża z pokrywą, misa mała z pokrywą, koszyk do gotowania warzyw, tarka, łopatka, pierścień redukcyjny i przyssawka. Jeżeli mają Państwo jeszcze jakieś pytania, chętne odpowiem. Pozdrawiam,Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość gość
Pani Marto, ja mam pytanie odnośnie samego pokazu. Ile on trwa i przez kogo jest prowadzony?

Gość Marta Kowalewska
Witam, Pokaz prowadzony jest przez odpowiednio przeszkolone do tego osoby i należy zarezerwować sobie na niego około dwóch godzin. Jeżeli mają Państwo jeszcze jakieś pytania - chętnie odpowiem. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość kawa z mlekiem i syropem
Ostatnio przeglądałam sobie stronę philipiaka i doznałam szoku, bo byłam przekonana, że sprzedają tylko naczynia a można kupić też płytę indukcyjną na jeden czy tam dwa miejsca grzewcze.

Gość Marta Kowalewska
To prawda. Philipiak to nie tylko garnki, ale także naczynia, akcesoria, przybory kuchenne, Z pełną paletą produktów można się zapoznać na naszej stronie internetowej http://www.philipiaknaczynia.pl/produkty. Pozostaję do dyspozycji. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość Multimama
A czy one sie nadają tylko na płytę czy na normalnej kuchence też można na nich gotować?

Gość Marta Kowalewska
Witam, Naczynia Philipiak posiadają aluminiowe dno termodyfuzyjne, które umożliwia równomierne i szybkie grzanie na każdym rodzaju źródła energii. Można z nich zatem korzystać zarówno na płycie indukcyjnej, jak i na innych powierzchniach grzewczych. Pozostaję do dyspozycji w przypadku dalszych pytań. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość olamonolablus
też używam ikea365+