Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włosy clip in

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny pomózcie!!! Kupiłam jakieś 2mies temu włosy clip in na stronie doczepiane.pl. Na początku byłam zachwycona, znajomi również. Wszystko wyglądało naturalnie i totalnie ekstra, lecz po 2 mies mimo stosowania profesjonalnych kosmetyków przy codziennym stosowaniu zrobił się jeden wielki kołtun. Włosy zawsze miała krótkie, trudno a prawie wgl włosy mi nie rosną. Clip in to super metoda, ale czy znacie osobiście dostawców takich włosów aby na codzienne noszenie starczyły na rok??? Błagam, poradźcie to dla mnie bardzo ważne:)

Gość wikiviki
Może kupiłaś syntetyki ??? Ja miałam kiedyś syntetyczne i też się szybko zniszczyły. Od ostatnich wakacji mam zestaw naturalny i jest ok. Używam jedwabiu do włosów na clipiny, lepiej sie je rozczesuje

Gość rudiriq
Też zamawiałam z doczepiane.pl włosy na ślub i fryzjerce nie udało sie dobrze zafarbować, nie wiem czy to wina włosów czy farby ale coś nie szło, było też niby naturalne

Gość gość
dziewczyny ale po co udajecie ze macie ładne długie włosy skoro tak nie jest?

Gość gość
ale nie rozumiem sensu twojego postu mam problem (obstawiam ze nie ja jedna w kraju) zeby zapuscic wlosy wiec wspomagam sie dostepnymi metodami czasami jesli ktos ma wlosy do ramion a chce miec do musialby czekac naprawde dlugo na taki efekt naturalnych wlosow dzieki przedluzeniu wlosow efekt taki mam w kilka minut, nie jest to moze idalna metoda ale clipiny nie niszcza wlsosow tak jak inne metody wiele kobiet przedluza paznokcie czy tez to zanegujesz czy solarium to tez zbrodnia (oczywisice w umiarkowanym stopniu) moze upiekszanie ciala poprzez makijaz to tez nie stosowne ??? znam wiele dziewczyn uzytkujacych wlosy clip in, niektore nosza je prawie codziennie inne (jak ja ) zakladam tylko na imprezy i chwale sobie taka mozliwosc odmiany wizerunku/fryzury

Gość gość
Poradźcie mi, proszę. Jeśli włosów clip-in chcę używać głównie do pogrubienia cienkiego kucyka, zdecydować się na pasemka, czy raczej na gotowy kucyk (widziałam takie na doczepianie.pl)? Boję się, że robiąc to samodzielnie doczepiony kucyk nie będzie wyglądał naturalnie. A takie pojedyncze pasmo czy dwa uda mi się chyba jakoś przyzwoicie wpleść między własne włosy. Co mi radzicie?

Gość gość
lepiej kup sobie cały zestaw i możesz sobie zrobić od czasu do czasu kucyk a jak ci się znudzi to długie rozpuszczone...z zestawu clip in mozna więcej wykombinować jakiś fantazyjnych fryzur..