Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia Casada

MLM zostań konsultanką Casada Beauty

Polecane posty

Gość gość
G****o to ty jesteś Pajacu .. A może piszesz jako dwie osoby? Sam ze sobą czyli z ELCAMILLO debillo? Tak słyszałem, że jesteś psycholem!! Zresztą to widać po twoich komentarzach... Mam Was w d...pie.

Gość gość
POLECAM! PRZESZŁAM Z W..... Konkurencji;-) Bardzo zadowolona jestem i dużo sprzedaję. Poziom powyższej konwersacji jest bardzo niski. Tak czy inaczej polecam Casada Beauty. Przed Świętami mamy mocne obniżki. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Całej reszcie dziękujemy za komentarze i nie zgadzamy się z nimi, wręcz przeciwnie zachęcamy do współpracy z CB. Panowie aktywni nie produkujcie się - nie zrazicie nas swoją nienawiścią i trollowaniem :-) Jesteście zwykłymi ćwokami :-P

Gość Gość Kuba
Kirszkia. Skąd wiesz? Przez jaki czas stosowałaś Casade? Możesz krótko? A może tobie juz nic nie pomoże? :-D

Gość gość
Totalna porażka te produkty. Odradzam. Strata kasy.

@ @ @ POLECAM! PRZESZŁAM Z W..... Konkurencjioczko.gif Bardzo zadowolona jestem i dużo sprzedaję. Poziom powyższej konwersacji jest bardzo niski. Tak czy inaczej polecam Casada Beauty. Przed Świętami mamy mocne obniżki. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Całej reszcie dziękujemy za komentarze i nie zgadzamy się z nimi, wręcz przeciwnie zachęcamy do współpracy z CB. Panowie aktywni nie produkujcie się - nie zrazicie nas swoją nienawiścią i trollowaniem usmiech.gif Jesteście zwykłymi ćwokam @ @ @ Ćwokiem to jesteś ty, tępa mlm-owska pipko :P Nie masz co naciągać ludzi na te dziady, bo i tak nikt tego nie weźmie. Ludzie wiedzą, że to ściema i trzymają się z daleka od takich gowien. A ty możesz się tu produkować do woli :P Wielkie mlm-owskie biznesmeny, skończą się marzenia o mercedesach i wylądujecie w przytułkach dla bezdomnych :P

Gość gość
W komentarzach szczególnie dwóch Panów widać tylko nienawiść i chęć niszczenia komuś biznesu. A może to konkurencja?? Nie ma się co nimi przejmować a Casada jest super i zobaczycie niebawem, że odniesie sukces. Produkt jest rewelacyjny i mogę go mocno POLECIĆ. Zachęcam do zapoznania się z nowymi dużo niższymi cenami. Organizują tez spotkania. Warto przyjść i zobaczyć. Całym sercem polecam!:-)

To typowe mlm-owskie gowno i żadna cena tego nie zmieni. Nie masz się co produkować, bo tylko się ośmieszasz ;) - - - @ @ @ W komentarzach szczególnie dwóch Panów widać tylko nienawiść i chęć niszczenia komuś biznesu. @ @ @ A co to znaczy "niszczenie biznesu"? To mlm-owskie żebractwo nazywasz biznesem? :D Skoro nie ma biznesu, to jak można go niszczyć? :) Rozumiem, że jak u mnie na dzielnicy ktoś handluje prochami, a ja go podam na policję, to też "zniszczę mu biznes". A ten biedny biznesmen nie kupi sobie złotego zegarka na gwiazdkę :D - - - @ @ @ A może to konkurencja?? Nie ma się co nimi przejmować @ @ @ Oj nie, z pewnością nie konkurencja ;) Bardziej osoby, którym już zbrzydło wasze naciąganie.

@ @ @ G****o to ty jesteś Pajacu .. A może piszesz jako dwie osoby? Sam ze sobą czyli z ELCAMILLO debillo? Tak słyszałem, że jesteś psycholem!! Zresztą to widać po twoich komentarzach... Mam Was w d...pie. @ @ @ Widzę, że stary mongolski wieprz Folomeyev znowu się tu pojawił :) Cały czas piszesz pod różnymi nickami i doprowadziłeś się do takiego obłędu, że już zacząłeś przypisywać to innym :P Skończ to szczekanie deklu, bo i tak nic nie wskórasz. Wszyscy olewają takich mlm-owskich żebraków :)

@ @ @ Podobno dużo Ludzi w ostatnim czasie przeszło z konkurencji do Casada Beauty.. Firma zarejestrowana jest w Polsce, produkty są wysokiej jakości i dużo tańsze od konkurencji.. Ponadto mają kremy do pielęgnacji codziennej w dobrych cenach. Wygląda to dobrze. To chyba jest ten moment, tak to czuję @ @ @ Podobno, podobno :) To wszystko propaganda wymyślona, przez żebraków z Casady. Aż tak wielu głupich i naiwnych nie ma, więc mlm-owskie molochy muszą podkradać sobie akwizytorków :)

@Gość Kuba: Tobie też już nic nie pomoże. Jesteś tępym mlm-kiem z wypranym mózgiem. Żal mi takich sekciarskich żebraków, bo tylko się ośmieszacie :)