Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wytlumaczcie dlaczego taki facet jest sam

Polecane posty

Gość gość

1. nie jest gejem 2. jest bardzo inteligentny, świetnie wykształcony 3. jest bardzo miły i kulturalny 4. jest mega przystojny 5. ma własne mieszkanie 6. ma 25 lat Dlaczego taki typ nie ma kobiety? chyba, że kłamie, ale jeśli nie, to czy tylko ja widzę, jaki jest wspaniały? czy co, czeka na jakąś boginię? o co chodzi?

Gość gość
bo pewnie mu tak pasuje?

Gość gość
a czemu mu tak pasuje?

Gość gość
z pewnością ma jakiś ukryty feler :classic_cool:

Gość gość
a co ciebie to interesuje? Jest sam, dobrze mu tak, jak spotka taką, która go zainteresuje, to nagle sie mu zmienia priorytety w zyciu.

Gość gość
pewnie pije :-D

Gość gość
też będę sama i huk, będę brać przykład z mojej sympatii, mam nadzieję, ze przestanę go widywać, też miałam inne priorytety w życiu przez ileś lat, aż 2 miesiące temu zobaczyłam, jaki on jest wspaniały, ale to tyle dla mnie, że sobie kogoś popodziwiałam trochę jak jakieś dzieło w galerii sztuki, ale czas z tym podziwianiem skończyc i wracac do prawdziwego zycia

Gość gość
Bo otaczają go same kretynki.

Gość gość
Mam takich kolegów. 1. Przed 30stką, czeka aż się zakocha, a tymczasem regularnie "zdobywa" dziewczyny i po przespaniu się z nimi przestaje się odzywać, a jeśli one o to zabiegają, to owszem, na spotkania bez zobowiązań jest chętny. Przewrażliwiony na punkcie swojego zdrowia (akurat pozytywnie), coraz częściej mówi o swoich dzieciach, ale czeka na równie idealną matkę. 2. Po 30stce, ma dwójkę dzieci. Nie jest takim ideałem jak ten pierwszy, ale coś w sobie ma (i pieniądze). Nie wiąże się, bo ma już potomków - wychowywanych przez rodziców byłej, a seks lepiej mu smakuje gdy ma wielki wybór. Lubi czuć się zdobywcą. Znajomy powiedział mi, że facec**** prostu lubią mieć nowe kobiety. Wiążąc się ryzykują, że przegapią coś lepszego. Nawet jeśli ta nowa jest obiektywnie mniej ciekawa, mniej piękna, to jest nowa. W naszych czasach mężczyzna, który wkręci się w zabawy z kilkoma dziewczynami bez zobowiązań, nie potrafi przerwać. Jest ciekawy, jaka będzie ta kolejna. A mamy blondynki, brunetki, rude, nieśmiałe, perwersyjne, różne kolory skóry, dziewczyny z różnymi zainteresowaniami, szczupłe, pulchniejsze z większym biustem... A im bardziej niedostępny jest taki mężczyzna, tym bardziej my go uważamy za atrakcyjnego i bardziej się staramy. Po co miałby nas zamieniać na jedną kobietę? Specjalnie piszę, że my, bo to po części nasza wina, że tak ich rozpuściłyśmy.

Gość gość
ja się głupia w nim zakochałam, a zawsze bylam taka wyniosła i sceptycznie nastawiona do facetow, ale muszę zacisnać zęby i dalej życ po swojemu- jak do tej pory, podejrzewam, ze on też czeka na tą jedną jedyną, ale to niestety nie jestem ja

Gość gość
Zupełnie jakbyś mówiła o moim nr 1. Z mojego doświadczenia mogę Ci jedynie powiedzieć co na niego działa. Twój sukces i nie oglądanie się za nim. To trochę tak, jakbyśmy my-kobiety musiały pozostawać kobiece, ale stawać się też męskie. Sprzeczność, ale właśnie to im imponuje. Choć całe życie mnie przynajmniej uczyli, że mam się dostosowywać do innych jako kobieta i o nich dbać, tym najatrakcyjniejszym mężczyznom imponuje nasza zaradność i niezależność. Mój nr 1 lubi, gdy kobieta sprawia, że czuje się jak głupek. Nawet koledzy do nie potrafią zdominować, ale tego chce od kobiety. Chociaż czasami - żeby była lepsza, chociażby w bilard, żeby dobrze prowadziła auto, żeby go zaskakiwała, żeby to on musiał ją zdobywać.

Gość gość
25 lat swietnie wykształcony .... co masz na mysli ?

Gość gość
mgr inżynier po politechnice robiący doktorat