Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukrycie znajomych na Facebooku

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór, mam pytanie- czy istnieje możliwość, aby na FC ukryć niektórych znajomych? Ja w ustawieniach znalazłam opcję, że dotyczy to całej listy znajomych, nie ma możliwości ukrycia poszczególnych osób, ale może nie potrafię znaleźć. Na stronie znajomego -widze taka sytuację - 78 znajomych, policzyłam profile i jest ich, np. 50, czyli 28 jest niewidocznych. Z czego to wynika? Będę bardzo wdzięczna za pomoc.

Gość gość
Kochani, pięknie proszę o pomoc. Na pewno ktoś wie.

Gość gość
Chyba to rzeczywiście trudne pytanie? Kafetarianie kochani, nikt mi nie pomoże, no przecież wy tyle wiecie.

Gość gość
Te 28 ma ukryte, bo same się te osoby ukryły, a nie on je ukrył. Tak właśnie jest jak ukryjesz wszystkich znajomych, wtedy się nie wyświetlasz nikomu

Gość gość
U mnie pokazuje tylko wspólnych znajomych, reszta jest ukryta.

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi: sytuacja wyglada tak: dana osoba ( NIE JEST MOIM ZNAJOMYM NA FC I NIE MAMY WSPÓLNYCH ZNAJOMYCH) ma przykładowo 50 znajomych, z czego 28- NIEWIDOCZNYCH. Jeden z rózmówców odpisał, że te osoby: "same sie ukryły" - co to znaczy, tzn. co zrobiły, jaką opcje w ustawieniach wybrały? Czy ukryły się przed wszystkimi, czy tylko przede mna( zablokowały mnie) - to raczej niemożliwe, no bo na pewno nie wiedziały o moim istnieniu? .

Gość gość
ukryly sie przed wszystkimi nieznajomymi. a ty sama mozesz wybrac sobie ze swoich znajomych pszczegolne osoby ktore niechcesz zeby widzialy wszystkiego na twoim profilu

Gość gośćAdi
A jak pozbyć sie tych proponowanych znajmych lub czy znasz ta osobe ? Jezu co za badziewie Nie mam ochoty tych mord ogladac bez obrazy ale to juz działa mi na nerwy

Gość gośćAdi
I jeszcze dziadostwo na telefon przychodzi Jak to zlikwidowac ?!!!! czy to gdzies w ustawieniach nie mam pojecia Bo własnie najbardziej denerwuje mnie to w telefonie

Gość gość
Źle się wyrażasz o ludziach.Jesli cię drażnią,to ich nie zapraszaj lub usuń wszystko.uśmiechnij się.milej niedzieli.

Gość gość
Facet był widoczny wśród wspólnych znajomych u swej kochanicy i najlepszego kumpla. Po pewnym czasie przestał być widoczny wśród wspólnych znajomych u tej dwójki,ale wśród innych wspólnych znajomych jest widoczny. Tego kumpla ma na bank w znajomych więc jakim cudem u jednych się wyświetla a u innych nie?