Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIEtata

Polecane posty

Gość gość

Mam wspaniałego faceta,kochającego i wszystko byłoby super gdyby nie to, że on chce dziecko i bardzo mu na tym zależy. Ja tez bym bardzo chciała ale mam 10 letniego syna i boje się, że jak urodzę biologiczne dziecko partnerowi to mój syn zejdzie na drugi plan. On niby twierdzi, ze tak nie będzie ale znam wiele par, które miały podobna sytuacje i niektóre się rozpadły. Mój syn traktuje go jak ojca ale ma dość agresywny charakter(pyskuje, jest niegrzeczny i rozpieszczony przez dziadków) mój mąż często się z nim kłóci, daje mu kary ale to jak grochem o ścianę i teraz mam dylemat. Bardzo bym chciała drugie dziecko ale boje się tego. Jak wy uważacie czy facet jest w stanie traktować tak samo cudze jaki swoje dziecko? może mężczyźni się wypowiedzą..?.

Gość panienka_z__okienka
czy Jerzy Urban ma dzieci?

Gość gość
To zależy ja bym nie ryzykowała. Różnie bywa a to, że macie ślub to nic nie zmienia rozwody istnieją. Znam również wiele par a później kobitki narzekają.A to takie oczywiste. Wiadomo tym bardziej jak facet ma mieć biologicznego syna.

Gość gość
Ja po śmierci męża usiłowałam sobie na nowo ułożyć życie - córka 3 miesiące, syn 4 lata. Nie udało się, zawsze partner jak poczuł się pewny swoich praw we wspólnym związku zaczynał traktować dzieci jak kulę u nogi. I jestem sama, a dzieci... syn ma już 16 lat. Ale jest spokój i dobre kontakty z dziećmi mam, nie czuję, ze straciłam coś z życia.

Gość gość
jedno dziecko ci wystarczy a facet i tak woli swoje

Gość gość
dawac propozycje

jak chcesz następne dziecko to czemu nie? Ale od razu zaznacz ze nie bedziesz tolerowała wyrózniania dzieci! Sam tego chce wiec wie co robi,dlatego możesz postawic mu warunek:-)

Gość gość
właśnie wiem od znajomej co się rozwiodła niedawno, że jej facet tez tak obiecywał ale wiadomo jak jest. Przecież nie mogę zabronić mu kochać własne dziecko...pomimo, że jej facet to super gość i na prawdę miły, widać że kocha te dzieci(zarówno ich wspólne jak i koleżanki dziecko)ale jednak koleżanka opowiadała, że swoje dziecko inaczej trochę traktuje. I boje sie, że zostanę ponownie samotna matka z 2 dzieci a tego bym nie chciała.