Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertunio

plamienia i inne dolegliwości

Polecane posty

Gość wertunio

Hej. Szukałam podobnych tematów na forum, niestety bezowocnie. Gdyby jednak temat już się pojawił wcześniej, przepraszam, mam nadzieję, że mimo wszystko pomożecie :). hmm.. Brałam tabletki antykoncepcyjne daylette pół roku. Odstawiłam na początku grudnia w czasie zielonych tabletek. @ dostałam 5 grudnia tj.28 dnia. Następna powinna pojawić się 2.01, jednak nie przyszła. Dzień wcześniej miałam plamienie utrzymujące się 2dni. Delikatne, nawet niewidoczne na bieliźnie, tylko przy podcieraniu. Wczoraj tj. 12.01 znów pojawiło się plamienie, trochę mocniejsze, bo nawet miałam kilka plamek na bieliźnie. 1.01 współżyłam bez zabezpieczenia, dlatego zaczynam zastanawiać się czy zaczyna mi się tak skąpo @ czy to może plamienie implantacyjne, a może to sprawka odstawienia tabletek? W środę robiłam test, negatywny, ale w sumie to był tydzień po, więc jeszcze za wcześnie na wynik. Zawsze przed @ bolał mnie brzuch, mięśnie w nogach, a teraz nic. I już nie wiem co myśleć. Poczekać kilka dni, może krwawienie będzie bardziej obfite? Czy powtórzyć test? Tylko czy to nie za wcześnie? Nie chciałabym się rozczarować :(.

Gość panienka_z__okienka
wykapalem sie w haveli ale dzieciom sie to nie podobalo 🖐️