Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem juz sama

kiedy u was zaczelo widac brzuszek ciazowy

Polecane posty

Gość nie jestem juz sama

Jestem w 4 miesiącu a w zasadzie juz w polowie 4go...pierwsza ciaza,zawsze bylam szczupła osoba jak zaszlam w ciaze wazylam 53kg.moim zmartwieniem jest to ze praktycznie nie mam apetytu jak na ciaze na nic nie mam ochoty do jedzenia od mięsa mnie odrzucilo tylko moglabym owoce jeść...rzadko cos wiecej...wyniki badań mam poki co dobre. kolejne zmartwienie to nierosnacy brzuszek.tzn cos tam widzimy z mężem ale wydaje mi sie ze jak na 4 miesiąc to malutenki i chyba stanal w miejscu.zaczynam sie martwic.chodze regularnie do lekarza.niby wszystko jest ok...dziecko rosnie dobrze. mimo wszystko martwie sie.nierosnacym brzuchem,brakiem apetytu,brakiem przyrostu wagi. tesciowa na mnie caly czas gębę pruje ze za Malo jem, jak jeździmy czasem do nich na obiad juz mam dość bo ciągle ze wiecej powinnam przytyć itp.nie chce tyc jak slon ale w drugą stronę to chyba tez niedobrze,sama nie wiem... napiszcie jak to bylo u was?

Gość gość
jeszcze za wczesnie by sie amrtwic malym brzuchem, masz co najmniej miesiac na to

Gość gość
koło 4 miesiąca zaczął być widoczny brzuszek. Nie masz czym się przejmować, jeszcze będziesz miała dosyc i będziesz kombinować jak tu zrobić żeby się wygodnie schylić hehe

Gość gość
U mnie to było tak że w 4 miesiącu coś tam było jakby widać ale to tylko ja i mąż widzieliśmy U mnie dopiero po 6 miesiącu początek 7 dostałam ładną piłeczkę z przodu. w 6 miesiącu byłam na weselu to kto nie wiedział to nawet nie zauważył mojej ciąży. Nie martw się na zapas.

Gość gość
Prawidlowo to tyc powinnac dopiero odok. 20 tyg. Wiec niech tesciowa nie piluje. Jak dziecko wazy moze ze 100g teraz, to gdzie Ty masz przytyc?

Gość inkownia
Tak tesciowe maja chyba to do siebie.ostatnio mówiąc przy niej ze nie urodzę naturalnie bo bardzo sie tego boje i nie wyobrażam sobie tego jakoś skwitowala mnie tylko w ten sposób ze ona urodzila 3 synów i przezyla wiec ja tez przezyje...no chyba raczej nie!caly czas teraz sie czepia ze chce rodzic przez cc.moja sprawa.nakreca męża na to żeby wybił mi ten pomysl z głowy mimo ze ja juz podjelam decyzje.to jest moja sprawa.moja mama rodzila 20h,mojego brata jakieś 15 i podczas porodu zrobili z niego kaleke. także nikt mi nie przetlumaczy,decyzja podjęta...nie dajmy sie tesciowym!

Gość gość
Autorko a jak leżysz na wznak? Co wtedy czujesz nad spojeniem łonowym (nad kością łonową)? Jeżeli jest zgrubienie a napewno jest to jest wszystko w porządku . Mnie lekarz powiedział że jak na stojąco trudno coś zobaczyć to na leżąco można wyczuć ;).

Gość gość
U mnie w 7. msc zaczęło być dopiero widać, a teraz mam miesiąc do terminu a obwód brzucha 94 cm. Fakt, że jestem szczupła i wysoka ale i tak nikt mi nie wierzy, że niedługo rodzę ;) więc nie masz się co martwić :)

Gość gość
U mnie w 7. msc zaczęło być dopiero widać, a teraz mam miesiąc do terminu a obwód brzucha 94 cm. Fakt, że jestem szczupła i wysoka ale i tak nikt mi nie wierzy, że niedługo rodzę ;) więc nie masz się co martwić :)

Gość gość

Gość gość

Gość gość
u mnie było już widać w drugim miesiącu :-) ale każda jest inna, u mojej mamy do 6go miesiąca nie było widać, że jest w ciąży a u mnie bardzo szybko. Teraz jestem w 7 i mam sporą piłkę, która we wszystkim przeszkadza :o

Gość gość
Pierwsza ciąża- 5 miesiąc. Druga ciąża- 4 miesiąc.