Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia 48

odchudzanie

Polecane posty

Gość monia 48

Potrzebuje wsparcia w dalszym odchudzaniu .Szukam ludzi którzy tak jak ja chcieliby latem wyglądać jak człowiek a nie jak karykatura istoty ludzkiej czekam i zapraszam

Gość monia 48
Od sierpnia codziennie ćwiczę a raczej tańczę bo trudno to nazwać typowymi ćwiczeniami jest to raczej godzinny taniec dosyć intensywny z wplecionymi ćwiczeniami .Dodatkowo staram się nie jeść po 17 godzinie . Niestety efekty nie są takie jakich oczekiwałam myślę że jest to związane z wiekiem

Gość monia 48
Właściwie nie stosuje żadnej diety ponieważ w swoim życiu już przerobiłam chyba wszystkie łącznie z trzytygodniową głodówką ale nie byłam zadowolona bo efekt jo-jo był straszny teraz postawiłam na ćwiczenia i powiem ci że naprawdę dobrze się czuje nie bolą mnie stawy chód mam nie styranej życiem kobiety tylko lekki i sprężysty co oczywiście mi się podoba ale myślałam że te hektolitry potu które wylewam codziennie przyniosą szybsze i większe efekty nie żeby ich nie było bo z rozmiaru 52 zeszłam do 46 ale idzie to tak mozolnie że zaczynam wymiękać Oczywiście wiem że co sobie uchodowałam to mam Najbardziej dobija mnie samotność w swoich działaniach a nie jestem jeszcze gotowa psychicznie na publiczne wytrząsanie sadła w jakiś siłowniach czy innych tego typu miejscach dlatego szukam pokrewnych dusz z którymi mogłabym podzielić się swoimi sukcesami i porażkami czy choćby spostrzeżeniami mam tyle lat ile mam i trudno mi znaleść w realu współtowarzysza\współtowarzyszkę swojej harówki

Gość oponaaaa
Monia ,ja mam podobnie :) Do tego zero mobilizacji ,zero checi samej jakos takos do tylka. Tu gdzie jestem mieszkam nie ma z kim a samej to juz nawet z psem mi sie wychodzic nie chce. W domu tez zero checi. Chyba wpierw musze zaczac od lekarza bo moje nastawienie ogolem do zycia jest na anty zatem co tu marzyc o mobilizacji do czegokolwiek ?! Zapaslam sie zleksza jak nigdy wczesniej a to tez dodatkowo mnie doluje na fitnesy nawet jakbym chciala wyjsc to nie mam z kim a na basen nie,bo za duza sie czuje ;)

To i tak dobrze Tobie poszło!!! Tyle rozmiarów, jesteś wielka :) (względem poczynań)Jak u Ciebie z wodą w organizmie?Ja stosowałam dietę Norweską, przez umówione dwa tygodnie schudłam 6 kilogramów, natomiast do tego jeszcze przyjmowałam Aqua Femin na odprowadzanie nadmiaru wody z organizmu.Potem przeskoczyłam na 1000 kalorii, też jadłam do 17, piłam przynajmniej jedną butelkę niegazowanej wody i w przeciągu 4 miesięcy poszło ze mnie 16 kilogramów.Teraz mam trochę problemów ze zdrowiem, i jakoś się znów nie oszczędzam z jedzeniem,natomiast po operacji wracam i dołączam do Ciebie.Z chęcią potowarzyszę Tobie w całej batalii o lepszą sylwetkę :)

Gość monia 48
Bardzo mi miło że się ktoś odezwał bo już myślałam że będę pisała do siebie samej ale i tak bym to robiła bo taki sposób wylania swoich myśli też jest fajną motywacją .Kochana oponeczko nie mogę pisać opono bo to paskudnie brzmi na pewno nie jest tak źle jak było u mnie wiesz że rozmiar 52 to już iście zasłony na okno a mimo to udało mi się trochę to zmniejszyć bo naprawdę nie chcę wyglądać i ruszać się jak starowinka mimo swoich 48 lat więc poprosiłam męża o mp3 i wgrałam sobie muzykę jaką lubię no i tańczę ze słuchawkami na uszach jak już pisałam efekty są choć nie takie jak zakładałam na początku ale nie poddaje się bo mimo że mąż mówi że kochanego ciała nigdy za dużo to widzę jak oko mu lśni na widok chudych zgrabnych lasek Ja się nie poddam a tobie proponuje wspólne motywowanie się do pracy lekarza sobie daruj no chyba że na coś chorujesz to wówczas musisz się z nim skonsultować. Bardzo bym chciała żebyś się przyłączyła do mnie

Gość monia 48
Kochana Pepsi mam nadzieję że mogę tak do ciebie mówić miło mi że chcesz mnie wesprzeć w staraniach o właściwie lepsze życie Moje sukcesy są niczym w porównaniu z twoimi wynikami ale jak już pisałam nie stosuje żadne diety bo boje się jo-jo Przykro mi że jesteś chora mam nadzieję że wszystko będzie w porządku i szybko wrócisz do formy i dołączysz do mnie żeby było raźniej Co do wody to wylewam tyle potu codziennie że chyba nie ma z tym problemu tylko przed okresem jest gorzej ale nic nie biorę bo ja z reguły jestem przeciwnikiem jakichkolwiek pigułek Życzę zdrówka i mam nadzieję że mimo że nie będziesz ćwiczyła to zajrzysz tu od czasu do czasu choćby żeby pogadać

Gość gość
Monia 3 rozmiary to jakieś 10-15 kg, a to daje minimum 2,5kg miesięcznie. To jest bardzo dobry wynik. Biorąc pod uwagę, że wzmocniłaś mięśnie, to 3 kg tłuszczu miesięcznie na pewno spaliłaś.

Gość za tydzień 40
Witam, mogę się przyłączyć? Macie jakieś sposoby na przyśpieszenie metabolizmu? Bo nie jem dużo , troche ćwiczę, czasami chodzę z kijkami a waga stale , powoli rośnie. Zawsze byłam bardzo chuda a w tej chwili przy wzroście 170 ważę 80 kg. Masakra.

Gość monia 48
Nie wiem ile schudłam w kilogramach bo nie wchodzę na wagę ponieważ tam krzyczą pojedynczo proszę he he widzę po ubraniach efekty ale nadal nie mam odwagi stanąć na wadze Zdaje sobie sprawę że nie pomoże puder róż kiedy du...a stara już ale chciałoby się jeszcze trochę pożyć i nie sapać przy byle spacerku nie mówiąc już o intymnych sytuacjach damsko męskich

Gość za tydzień 40
Też mam ten problem ,że nie mam w realu towarzyszki do odchudzania. Czasami uda mi się namówić siostrę na te kijki właśnie , ale to rzadko i z takim przymusem ,że odechciewa mi się. Zapisałam sie tez na fitness dwa razy w tygodniu, ale często mi coś w tym czasie wypada ważniejszego i chodzę średnio 1-2 w miesiącu , zamiast w tygodniu.

Gość gość
Nie wiem ile schudłam w kilogramach bo nie wchodzę na wagę ponieważ tam krzyczą pojedynczo proszę he he widzę po ubraniach efekty ale nadal nie mam odwagi stanąć na wadze Zdaje sobie sprawę że nie pomoże puder róż kiedy du...a stara już ale chciałoby się jeszcze trochę pożyć i nie sapać przy byle spacerku nie mówiąc już o intymnych sytuacjach damsko męskich

Gość gość
na przyśpieszenie metabolizmu oraz zahamowanie łaknienia co może być pomocne przy utrzymaniu diety polecam tabletki Slimcea. sama testuje i sobie chwalę.

Gość gość
Droga 40 tko ja nie chciałam się uzależniać od pogody towarzystwa czy określonych godzin dlatego wybrałam taką formę ćwiczeń jak taniec przeplatany zwykłymi ćwiczeniami które pamiętam ze szkoły jeszcze lub podpatrzyłam gdzieś w telewizji i wychodzi mi z tego niezła tak modna ostatnio Zumba . początek był straszny bo nie mogłam wytrwać nawet 30 minut teraz ćwiczę godzinę dziennie i ponad i robię to kiedy mam czas lub kiedy mam ochotę wkładam słuchawki na uszy robię muzykę na ful i cały świat przestaje istnieć Ale nie było tak prosto rozkołysać taki tyłek jak mój niezłe wichury robiłam w pokoju i nadal robię bo tyłek nadal w rozmiarze szafy mam nadzieję że to sie kiedyś zmieni życzę wytrwałości i samozaparcia i zapraszam do wspólnego motywowania się

Gość monia 48
Sory za brak imienia w poprzednich postach nie zauważyłam że go nie wpisałam

Gość za tydzień 40
Zeszłej zimy bardzo fajnie nam się chodziło. Nie schudłyśmy nic ale samopoczucie było ok. Bierzesz jakieś tabletki na odchudzanie? A jak u ciebie z posiłkami, lubisz podjadać?

Gość monia 48
Jak już pisałam jestem przeciwnikiem wszelkich pigułek więc ich nie biorę a poza tym trochę się obracałam w dziedzinie medycyny i wiem jak zgubne skutki mają wszelkiego rodzaju suplementy .Ja z reguły jestem mięsożerna nie potrafię sobie odmówić dobrze upieczonego czy usmażonego mięska .Moje ograniczenia są tylko względem słodyczy i słodkich soków i napoi natomiast wszystko inne jem staram się pić dużo wody i to nie jakieś kupnej tylko zwykłej kranówy ale nasza woda jest bardzo dobrej jakości no i nie jem po godzinie 17 już nic tylko woda niestety jest to na początku bardzo trudne ale idzie przywyknąć

Gość Gabia776
Ja też lubię mięso, ale teraz jedna z niego trochę zrezygnowałam na rzecz ryb. W różnej postaci. Dodatkowo ograniczam słodkości i rezygnuję z fast - foodów. Ale jednak postawiłam na kapsułki wspomagające odchudzanie - dokładnie te- http://wsad.it/gosc/slimette , ponieważ mam naprawdę sporooo do zrzucenia.

Gość monia48
Ja nie potępiam tych którzy sięgają po wspomagacze jednak ja nie dam się na nie nabrać i wiesz mi Gabia ja też mam jeszcze co najmniej 30 kilo do oddania właśnie skończyłam tańczyć jestem mokra jak szczur ale pozbyłam się napięcia i za chwile biorę się za robienie tarta bo jutro mam mały uroczysty wyjazd .Bardzo proszę żeby odezwała się oponeczka bo mam wrażenie że za krótko z nią rozmawiałam a muszę jej powiedzieć że jeszcze te pięć miesięcy temu byłam w takim dołku psychicznym że mi się żyć nie chciało ale mój dobry przyjaciel zakazał mi brać prochy i powiedział że na smutasy najlepsze wygibasy proszę cię oponeczko zmobilizuj się i zapuść sobie jakąś fajną muzę i zacznij się ruszać a zobaczysz że za jakiś czas zapomnisz co to depresja i wahania nastroju Ja znów się śmieje nawet z siebie więc chyba jest dobrze proszę odezwij się !!!!

Gość monia48
Gabia kochana zobaczyłam te twoje tabletki no sory to ja bym wolała w to miejsce zafundować sobie coś naprawdę przyjemnego a za taką cenę to już można a w to miejsce ćwiczyć 2 godziny----chyba jestem sknera !!!!

Gość monia48
Dzień dobry drogie forumowiczki Czy któraś już wstała ?Zapraszam na poranną kawkę i pogaduchy

Gość monia48
Nie wiem czy ktoś to będzie czytał ale jak już napisałam będę pisała codziennie ponieważ to ma być mój motywator do dalszej pracy nad sobą . Wczoraj zmieniłam sobie muzykę w mp3 na bardziej ekspresyjną i dzisiaj czuje że mam biodra ale to dobrze bo przecież o to chodzi .Zjadłam śniadanie , posprzątałam dom i mam zamiar iść do łazienki zrobić tiuning swojej facjaty żeby się lepiej poczuć . Jak zaczynam mieć wątpliwości co do efektów mojego odchudzania to mam taką dyżurną sukienkę którą przymierzam i już jest mi lepiej

Gość monia48
Dzień dobry Dzisiaj niestety nie mam najlepszego humoru od rana załatwiałam sprawy urzędowe i nie poszło mi najlepiej a na dokładkę wczoraj położyłam się z takimi wyrzutami sumienia że i chodzenie po kolanach wkoło kościoła by nie pomogło .Co prawda ćwiczyłam ponad godzinę pot się lał strumieniami ale niestety o 19 zrobiłam zapiekanki (niby dla syna i męża) no i wciągnęłam aż trzy -wiem wiem że to niewybaczalne ale cóż !!!!! Ale dzisiaj postaram się już nie grzeszyć - oby się udało bo jutro idę odebrać sukienkę którą już jakiś czas temu sobie zamówiłam i mam nadzieję że będę w niej wyglądała tak jak widzą to moje oczy w wyobraźni a nie jak w worku pokutnym , Czekam na odzew ludzi któży tak jak ja borykają się ze sporą nadwagą ZAPRASZAM

Gość ania0033
hej, dołączam do Was.dorobiłam się sporej nadwagi, a tydzień temu oświadczył mi się mój Ukochany. Chciałabym wyglądać pięknie na ślubie. Kupiłam karnet na ćwiczenia, ale ciężko mi się zebrać, byłam dwa razy - dziś już odpuściłam. Dietę też ciężko trzymać. No nic,nie ma się co użalać tylko brać za bary z kilogramami - zaczynam od tej chwili.dziś już nic, najwyżej jabłko, gdyby burczało w brzuc****Jutro może się zmuszę do pójścia na ćwiczenia. Trzymajcie kciuki! Musi być 10 kg w dół.

Gość ania0033
Monia, chętnie będę Cię wspierać. Ja też bardzo schudłam we wakacje - po prawie 2 miesięcznej głodówce,byłam laska, że hej, a teraz mam takie jo jo, że jeszcze większe hej.Nie ma to sensu.Chyba wezmę z Ciebie przykład i nic po 17. Podziwiam Cię, że chce Ci się samej w domu ruszać - ja się za Chiny do czegoś takiego nie zmoblilizuję. Mój mężczyzna też mówi, że dalej jestem dla niego piękna, ale widziałam jaki był zachwycony jak w lecie byłam szczupluteńka. Chcę do tego wrócić. Pozdrawiam, trzymaj się ciepło i dietetycznie :)

Gość monia48
Dzień dobry cieszę się Aniu że chcesz się ze mną zmagać z tym bagażem zupełnie zbędnym do życia ale proszę cię nie głodówka to najgorsze co możesz sobie zafundować Ja po swojej głodówce wyglądałam jak potwór sińce pod oczami sucha szeleszcząca skóra włosy jak u baba jagi i obwisła skóra a później bardzo szybko efekt jojo Aniu jak rozumiem jesteś młodą kobietą więc masz masę czasu na wypracowanie sobie figury dlatego postaw na zdrowe odchudzanie Mój taniec przeplatany ćwiczeniami sprawia że moja skóra jest fajna nawet bez balsamów bo w trakcie ćwiczeń odbudowuje się sfera lipidowa skóry no i na razie nie mam problemu z nawałem obwisłej skóry a po za ty fajnie wyszłam z depresji i to bez prochów Dobra na razie kończę bo idę do miasta kupić sobie wymarzoną sukienkę (będzie czerwona koronkowa myślę że będzie zajefajna bo nie w rozmiarze 52)

Gość monia48
No to kochanieńkie jestem już w domku ze swoją wymarzoną sukienką i możecie mi wierzyć że jestem sama z siebie dumna bo czuje się w niej super i co najważniejsze mam w niej nawet wcięcie i wygięcie i nie tylko na szyi ale też w pasie no i pupa nie zaczyna się od łopatek tylko tam gdzie powinna zapraszam wszystkie chętne do wspólnej pracy BO NAPRAWDĘ WARTO i to bez specjalnego głodzenia się pa odezwę się wieczorkiem teraz idę gotować ogórkową no oczywiście zaciągniętą jogurtem

Gość gość
Ja już dzisiaj zaliczyłam godzinną jazdę na łyżwach, a za chwilę wybieram się na masaż bańką chińską :)