Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 monia 48

odchudzanie

Polecane posty

Go艣膰 monia48
Witam go艣cia nie mam poj臋cia co to jest ten masa偶 ba艅k膮 chi艅sk膮 ale brzmi super zreszt膮 dla mnie wszystko co ma zwi膮zek z masa偶em brzmi super wi臋c szczerze zazdroszcz臋 Ja ju偶 jestem po swoich ta艅cach i jestem mokra jak szczur wi臋c ale szcz臋艣liwa bo wykona艂am plan Dzisiaj mia艂am naprawd臋 fajny dzie艅 wi臋c jestem bardzo pozytywnie nastawiona do 偶ycia (ludzie okaza艂o si臋 偶e ja mam pas czy to nie cudowne !!!!HAHA) Teraz gor膮ca k膮piel i fajna ksi膮偶ka na razie ko艅cz臋 do jutra zapraszam rano na kawk臋 i ploty NIE PODDAWA膯 SI臉 ----DO ROBOTY KOCHANE - DO ROBOTY!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 monia48
Dzie艅 dobry wszystkim Ja dzisiaj mam sporo do nadrobienia z tygodnia ale mama nadziej臋 偶e nie urobi臋 si臋 tak 偶eby nie chcia艂o mi si臋 wieczorem 膰wiczy膰 Teraz zjem ma艂e 艣niadanko i biore si臋 do roboty a jeszcze przede wszystkim tiuning facjaty bo m膮偶 w domu i lepiej 偶eby mnie nie pomyli艂 z mopem na razie pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monia48
Witam w ten wiosenno jesienny dzionek Niestety dzisiaj jestem zrozpaczona po wczorajszym dniu kt贸ry obfitowa艂 w same negatywne wydarzenia zacz臋艂o si臋 od wizyty go艣cia (ma艂o lubianego) kt贸ry zacz膮艂 mnie u艣wiadamia膰 na tematy o kt贸rych nie mia艂 zielonego poj臋cia a chcia艂 dyskutowa膰 z fachowcem - 偶enada a nast臋pnie m膮偶 wyskoczy艂 z super kolacja i winkiem no i ca艂y tydzie艅 mojego wysi艂ku posz艂o si臋 strzyc MASAKRA !!!!! Dzisiaj to chyba z 2 godziny b臋d臋 musia艂a ko艂ysa膰 swoim ogromnym zadem ju偶 mnie bol膮 ko艣ci na sam膮 my艣l ale trudno nie poddam sie nie ma mowy !!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwietkofska
ja tez ,ja tez!!!!!od jutra si臋 odchudzam.nie wiem jak to zrobi臋 bo rozleniwienie 艣wiateczne oraz chorobsko ktore sie przypl膮ta艂o zrobi艂o ze mnie kanapowca.brak mi motywacji... wczoraj ogl膮da艂am chudziny i inne fotki 膰wicz膮cych os贸b.jutro wstaj臋 z kanapy i zaczynam.cel-10kg.rady, porady, diety, i inne wskaz贸wki mile widziane ;-))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monia48
Witam kwiatuszku ciesz臋 si臋 z twojej decyzji bo razem zawsze ra藕niej 10 kg to pryszcz w por贸wnaniu z moimi tonami do oddania Ja nie g艂odz臋 si臋 i nie trzymam jakie艣 specjalnej diety ale staram si臋 je艣膰 mniej no i 膰wicz臋 a raczej ta艅cze przy dobrej muzyce To mi pozwala na odstresowanie si臋 i sprawia sporo przyjemno艣ci a dodatkowo odchudza no i nie jem po godzinie 17

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwiatkofska
hej. ale jak ta艅czysz? chodzisz gdzie艣? czy robisz to sama w domu. ja wiem, 偶e jak si臋 zawezm臋 to dam rad臋. Mam bie偶nie w domu, chodz臋 na tenisa i squasha i wiem ze potrafi臋.... gorzej z utrzymaniem tego. Jak schudn臋 to znowu zaczynam sobie folgowa膰 i kg lec膮 w g贸r臋. Ja chyba nie mog臋 ostatniego posi艂ku je艣膰 o 17 bo chodz臋 p贸藕no spa膰(ko艂o 2-3).. chocia偶 chcia艂abym to zmieni膰. wstawa膰 rano i mie膰 przed sob膮 ca艂y dzie艅.ale nie wiem jak to zrobi膰 bo jestem nieprzytomna.Potem dzie艅 jest kr贸tki i znowu d艂uga noc przed tv i kompem. Gubi膮 mnie sma偶eniny i s艂odycze. Jak mam atak to nie mog臋 si臋 opanowa膰. I wogole brak mi koncepcji na ciekawe potrawy niskokaloryczne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monia48
nie robie 偶adnych innych potraw ni偶 te kt贸re gotuje dla rodziny i te偶 jestem mi臋so偶erna nie potrafie sobie odm贸wi膰 dobrze zrobionego mi臋ska Ta艅cze sama z mp3 na uszach i przeplatam to zwyk艂ymi 膰wiczeniami to trwa dziennie oko艂o godziny i ponad godzin臋 Te偶 zasypiam pu藕no bo sporo czytam ale nie jem po 17 tej pierwszy miesi膮c by艂 tragiczny chwilami a偶 mnie mdli艂o ale teraz jest ok no chyba 偶e zdarzy si臋 tak jak wczoraj to w贸wczas wszystko trafia szlag

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monia48
Dzie艅 dobry . Ja dzisiaj jestem ju偶 po 艣niadaniu (bu艂ka z twarogiem i pietruszk膮 zielon膮 oraz herbata owocowa) ogarn臋艂am dom a siebie doprowadzi艂am do stanu ludzkiego Poniewa偶 wczoraj wieczorem ta艅czy艂am prawie p贸艂torej godziny dzisiaj czuje swoje ko艣ci ale trudno za grzechy si臋 p艂aci Ale i tak jestem z siebie dumna bo po 17 nie nagrzeszy艂am tylko woda i nic wi臋cej .Zastanawiam si臋 nad zintensyfikowaniem swojego odchudzania bo troch臋 wolno idzie (mo偶e jaka艣 dieta) ale nie wiem czy warto bo zawsze po dietach mia艂am problem z efektem jo jo a teraz jest wolniej ale fajnie nie mam problem贸w z w艂osami , sk贸r膮 czy paznokciami nie m贸wi膮c ju偶 o z臋bach kt贸re kiedy艣 za艂atwi艂am diet膮 kapu艣cian膮 tak 偶e moja dentystka by艂a przera偶ona. Ju偶 mi si臋 fajnie rusza i nawet jestem w jakim艣 stopniu zadowolona ze swojego wygl膮du (oczywi艣cie jeszcze d艂uga droga do idea艂u) to z t膮 diet膮 si臋 jeszcze po zastanawiam Zapraszam wszystkich ch臋tnych do wsp贸lnego wysi艂ku WARTO !!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karina870
polecam diet臋 Mosleya 5:2 + 膰wiczenia z Ewk膮 - dla chc膮cego nic trudnego:) najlepiej czu膰 si臋 dobrze z tym co si臋 robi, a nie na si艂臋 si臋 g艂odzi膰 i odmawia膰 sobie wszystkiego. Dwa dni postu i 5 dni normalnie + 膰wiczenia - warto chocia偶 spr贸bowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monia48
Mo偶e si臋 skusz臋 ale nie wiem na czym mai艂by polega膰 ten post masz na my艣li g艂od贸wk臋 ?

Udost臋pnij ten post