Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubka85

Ile trwa wasz orgazm

Polecane posty

Gość goscciowa dmjau alicja
Umnie trwa tez z 10 sekund ale jak juz dojde to cale podniecenie ze mnie spada.

Gość gosc 7
gosciowa - a probowalas potem w kilka minut się popieścic?

Gość gość
Izka to teraz mozesz troszeczke popiescic swoja wlochatke do malutkiego orgazmu;)

Gość gość
Moja przeżywa orgazm za orgazmem,jak się nią zajmuję.Języczek,paluszki i na końcu ten twardziel.

Gość marta17lat
To wy jakies dziwne jestescie ze tak krotko. U mnie sam orgazm trwa okolo minuty, sa to skurcze lechtaczki lub pochwy, zalezy czy mam lechtaczkowy czy pochwowyorgazm. Wole pochwowy bo jest mocniejsz, nie ma porownania z lechtaczkowym.

Gość gosc 7
mam teraz glowę zaprz,atnieta czym innyn i nie dam dady z moja wlochatką

Gość pattiii
ja mam bardzo szybko dotkne lechtaczki i po chwili orgazm dawniej majac lat 16 lub 20 trwalo to dluzej lecz bez przesady teraz mam 36 lat orgazm mam na zawolanie nawet w autobusia poed telewizorem w gosciach gdzie chce wystarczy scisnac uda masturbuje sie od 10 roku zycia to przez to nie zaluje polecam pa ps... kobitki mlode nie mozecie dojsc poleecam codzienna masturbacje plus sex z portnerem i onanizm oni tez tak robia i niemaja problemow z dojsciem czesto a krotko jak facet ja mam 15 orgazmow dziennie pa

Gość damiannnowicz
ja kupiłem drugi środek z rankingu busby.pl i mam teraz mega orgazmy i znacznie więcej spermy. moja dziewczyna też jest zadowolona ;)

Gość koleś9090
Ja jak mam duzo czasu i mam zamiar sobie zwalic, to najlepiej wlaczam sobie jakies filmiki erotyczne i zaczynam zabawe, gdy czuje ze orgazm juz jest bardzo blisko na chwile przestaje, i znowu, nieraz przerwy robie sobie dluzsze nieraz krotsze i tak jak najdluzej dam rade, 1 godz a nawet jak sie uda to 1,5 godz, uzbiera sie wtedy naprawde duzo spermy, i orgazm to jest rewelacyjny, dlugi i maksymalnie silny, i te uczucie jak s****a tryska dlugo z mojego kut...a, rewelka. warto jest sie zatrzymywac przed samym orgazmem i tak jak najdluzej sie da, final jest niesamowity.

Gość kolezanka95
Moj najdluzszy orgazm trwal chyba kolo 1 min, ale byl wtedy naprawde wyjatkowy i doprowadzilam sie do niego sama.

Dobre ! Minute orgazm! Minute to moze trwala przyjemnosc a orgazm to napewno chwile .

Gość gośc 7
Jula 18 - oczywiscie masz racje, te minutę to trwaly chyba wspomnienia i rozluznienie

Gość gośc 7
wlasnie mialam.......

Gość gośc 7
fajny orgazm

Gość gośc 7
Jula 18 - jak masz tylko mozliwośc to się do niego doprowadz

Gość gośc 7
Jula - cóż na siłę to się nie da. lepiej poczekac na lepszy moment niz się rozczarować

Gość gość
Sabi kocham Cię ! Codziennie swoją myszkę masuję by nie wyschła,jak się spotkamy,a soczki ciekną mi po kolana.Muszę nosić tampony.Tak mnie podniecasz :)

Gość gośc 7
Jula 18 - mam na mysli taka chwilę kiedy bedziesz miała wenę

Gość gośc 7
Zosiek 84 i jak męzczyzna skonczy aTy jeszcze chcesz to co dalej? miedzy dziewczynami jest na szczęście inaczej