Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu jakis facet na pogaduchy

Polecane posty

Witam, witam i o zdjęcia pytam:D Lato mam nadzieję, że w końcu się uda;) tyz facet casting przeprowadzamy jak byś nie doczytał zdjęcia należy przesyłać do malinowej:D Widzę, że tu trochę dziewczyny rozrabiały wieczorem;) jak tam mija wam dzień?

Gość tyż facet
jakże to nie doczytałem. Mam zdjęcie wysłać? ale po co? nie wystarczy że jestem facetem? to wiele mówi np że nie chodzę w spódnicach, że mam taki dynksik , że jak p*****lnę to nie z liścia, że posiadam brode jak zechcę . Noooooooo tyle informacji po co zdjęcie ? i tak nie mieliby szans wiec co tam będę sie pastwił nad takimi jak ja samcami :P

no właśnie po to byśmy miały porównanie:D z brodą czy bez, w spódnicy czy bez..wiesz teraz to z wami różnie bywa:D

Gość tyż facet
a czy jak wyslę swoją to Ty wyslesz swoją? No widzisz :D mam któtkie czarne gęste włosy , jestem wysoki, poprawne uzębienie, noszę spodnie, jestem zarośniety w sposób kontrolowany, ale czasami sie golę na gładko ( oczywiscie jesli chodzi o brode) . Jeśli chodzi o sprawność jestem sprawny, lubię biegać, chodzę na kosza, chodzę na siłownię. nie palę, nie piję , moja dłoń ma 21 cm długości, stopa to rozmiar 47, lubię się dobrze bawić. Nie jestem otyły, jestem ekstrawerykiem, otwarty, lubię ryzyko. oto ja w kapsułce.

Powiem dzień dobry:) Szkoda, że ostatnio jestem ciągle w biegu i nie mogę zagościć tu na dłużej ale jakby co to w piątek mam wolny wieczór i na pewno zawitam forumowo:)

tyz facet twój opis pasuje do tysięcy osób na portalach randkowych:D może coś wyjątkowego jest w tobie:p

odpoczywam po pracy, błogie lenistwo mnie ogarnęło:D co dobrego z brokułami robisz?:)

Robie brokuł z makaronem pełnoziarnistym rozpuszczona feta i jogurtem.... mniam....:) No Lato powinien nagrode dostać bo on naprawde sie starał tylko nie dolatywało nic do mnie:(

to ja wpraszam się na kolacje :D Lato może jak do domu zjedzie to z komputera nam prześle:)

Witam wszystkich dzis tez raz jeszcze sprobowalem ale obawiam sie ze efekt bedzie taki sam ja juz po obiadku tak na szybko cos upichcilem zrobilem sobie drinka i postanowilem was odwiedzic buziak dla was dziewczyny jak mija wieczorek

Na kolacje zapraszam I Zimę i Lato ii niemozliwego:) Lato zaraz sprawdze skrzynkę. Buziaki dla Ciebie chłopaku:)

Hej Lato buziaki się należą jak najbardziej za próby:D młody a ty co nawet nie próbujesz? To co za godzinkę widzimy się u malinowej:D

Ja juz jade do malinowej na kurczaka i na jakas lampke wina na pewno wytrawne kupie po drodze