Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu jakis facet na pogaduchy

Polecane posty

szatynka dawno ciebie nie było 🖐️ co was tak kobiety na te zdjęcia wzięło? Chcecie fotki - panowie mają maile podane - napiszcie, pogadamy, poznamy się i gdy będzie jakiś element wzajemnego zaufania będą i zdjęcia :) a Wy tak od razu z grubej rury :)

Młody nie kombinuj jak kon pod gorę.... taki live.. a logike to na studiach dopiero bedziesz miał wiec nie filozuj:) Temat jest o facecie na pogaduchy:) A wogólee to sie starszych słuchaj:)

Facet ano nie było mnie:)Real mnie pochłania a jak wpadnę na chwilę to akurat nikogo nie ma. I od razu mówię ja tam nic nie chcę:PTo Malinowa coś chce;)

No nie wiem Malinowa, sprzeczałabym sie z tym:P Facet tak? Pokaż:) No dobra nie pokazuj wierzę na słowo:P

Czemu niestety? No dobra coś Ci/ powiem ;) Facet ściemnia, znaczy wiesz kłamie:D ;) Ale nie mów mu tego

szatynka bo jak Cie walne Ty mi tu czarny PR czy jak to mówia uprawiasz:) co to a miny ładnie to tak????

Koscisty ja Tobie? Nigdy! Przeciez " czar pegeeru " piliśmy razem a z byle kim nie pije:)

Kiedyś na potańcówkach wiejskich piłam takie winka:D To były czasy:)

Albo brakuje nam tego beztroskiego życia i dlatego często wracamy do tych chwil kiedy byliśmy młodzi:)

Masz rację;) Młoda już nie jestem ale młoda duchem tak i to jest najważniejsze.

Boże co ja mówię:o Młoda przecież jestem:classic_cool: Muszę sobie to powtarzać kilka razy dziennie;)

Gość tyż facet
łoooooooooooooooooooooooo znaczy że klimacik jest już git? Pomarańczowe coś sie wyniosło? cudnie :) miłego dnia wsjem :D