Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pupcia

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich forumowiczów Uwielbiam lizanie pupci mojej partnerki. Rozpoczynam od pieszczot ustami pośladków, by następnie zmierzać coraz bliżej oczka, aż w końcu zanurzam tam swój język i poruszam nim rytmicznie. Ona bardzo to lubi - choć początkowo miała opory. Teraz sama wypina tyłeczek oczekując takich pieszczot. Fantastyczny jest moment kiedy poluzowuje napięcie pośladków i wówczas otwiera się jej dziurka. Lubię też lizać i całować obszar pomiędzy obiema dziurkami. Nie muszę chyba pisać o obowiązkowej higienie. Może ktoś napisze o swoich przeżyciach i doświadczeniach. Pozdrawiam wszystkich lubiących takie zabawy

Gość gość
Ja tez lubie lizac kakaowe oczko mojej dziewczyny. I ona tez to lubi. przyjemne dla niej doznania. Polecam. Oczywiscie higiena 100 %. przyjemnie jest jak ona siada na mojej twarzy, wtedy moge lizac obydwie dziurki.

Gość gośćzrana
A którą wolisz lizać?

Gość gość
obie dziurki są wspaniałe ale chyba wolę kakałko

Gość gość
Oczywiscie bardziej c**ke a to dlatego ze daje mojej dziewczynie wspaniale orgazmy dzieki temu. A dupcia to tak przy okazji. Ale przy kazdym zblizeniu pieszcze jej pupe. W koncu jest to silna strefa erogenna :D

Gość gość
Oragazm u kobiety w wyniku stymulacji o***tu tez jest przyjemny.