Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból podbrzusza przy przyjmowaniu tabletek

Polecane posty

Gość gość

Witam. Przyjmuję 2 opakowanie Microgynonu. Tabletki przyjmuję regularnie o 20, bez przesunięć. Pierwszą tabletkę przyjęłam 30 grudnia, dziś przyjmuję 15 tabletkę, od 5 dni boli mnie podbrzusze a teraz doszedł do tego ból w dole pleców. 1 i 7 stycznia odbyłam stosunek przerywany. Czy możliwe aby alkohol wypity w sylwestra osłabił działanie tabletek i stosunek z 1 sty doprowadził do zapłodnienia a występujące bóle były oznaką ciąży?

Gość gość
Też tak miałam pierwsze 3 m-ce, potem przeszło, ale odstawiłam potem anty ze względu na obniżony nastrój. Wieczne stany depresyjne nie umilały życia. Brałam właśnie Microgynon 21.

Gość gość
Tak, nastrój przy braniu tych tabletek jest straszny, ciągle płaczę, chyba muszę rozważyć ich zmianę. Czyli to tylko skutki uboczne tabletek? Dodam, że bólom tym towarzyszy dość spore wydzielanie białego śluzu.

Gość gość
Tak, nastrój przy braniu tych tabletek jest straszny, ciągle płaczę, chyba muszę rozważyć ich zmianę. Czyli to tylko skutki uboczne tabletek? Dodam, że bólom tym towarzyszy dość spore wydzielanie białego śluzu.

Gość gość
Tak, wahania nastroju po tych tabletkach są okropne, ciągle płaczę. Czyli to tylko efekt uboczny tych tabletek? Dodam, że bólom tym towarzyszy spora ilośc białego śluzu.