Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzychuu24

Co oznacza pocałunek w usta dla dziewczyny

Polecane posty

Gość krzychuu24

Czy jest istotny, czy poprzez niego dziewczyna odczuwa wieksza bliskosc?

Gość gość
Jest bardzo istotny. Czasem ważniejszy od seksu. Wg mnie dziewczyna odczuwa bliskość podczas pocałunku. Chociaż to zależy też od jej charakteru, bo dla jednej znaczy On wiele dla innej zupełnie nic... Ja napisałam swoją opinię.

Gość gość
Jest bardzo istotny. Czasem ważniejszy od seksu. Wg mnie dziewczyna odczuwa bliskość podczas pocałunku. Chociaż to zależy też od jej charakteru, bo dla jednej znaczy On wiele dla innej zupełnie nic... Ja napisałam swoją opinię.

Gość gość
To zależy od jej charakteru i temperamentu, ale raczej tak. Ile masz lat i ile lat ma twoja dziewczyna?

Gość krzychuu24
ja mam 24 ona 25 pierwszy pocałunek byl z mojej inicjatywy powiem szczerze ze mi pocalunek nie sprawia przyjemnosci

Gość gość
To już jakieś tam doświadczenie macie. Kobiety inaczej na to reagują. A czym jest pocałunek dla mężczyzny?

Gość krzychuu24
dla mnie nie jest istotny, tylko pobudzenie sexualne

Gość krzychuu24
.

Gość gość
krzychuu24- a czy mógłbyś pocałować dziewczynę, która Ci się kompletnie nie podoba i nie jest w Twoim guście?

Gość gość
Ja się zgadzam pocałunek jest istotny dla kobiet dla mnie na pewno. I jakoś nie wyobrażam sobie całować się z każdym napotkanym facetem...

Gość gość
jakiś czas temu, w telewizji pokazywali prowokację z sobowtórem Lewandowkiego, i jakaś przypadkowa dziewczyna nie mała oporu przed spenetrowaniem językiem wnętrza jamy ustnej w sumie przypadkowego chłopaka (sobowtóra). Czy to też był pocałunek waszym zdaniem? :P

Gość gość
dla mnie pocałunek jest istotny...taki namiętny który rozpala mnie i pobudza moje ciało...wspaniałe uczucie.

Gość Evell
Dla mnie pocalunek jest istotny ale to w sumie zalezy jeszcze kiedy i jaki. Zdazylo sie po pijaku np w klubie - takie cos dla mnie nie jest w ogole istotne i nie traktuje tego jako czegos waznego. Ale zalozmy sytuacja romantyczna randka, odpowiedni moment i buzi - wtedy dla mnie juz to znaczy cos wiecej :) Ja oczekuje, ze chlopak wyjdzie z inicatywa ale nie mam problemu zeby sama zainicjowac. Czy czuje wieksza bliskosc? Pewnie, ze tak. Czasem nawet wole sie pobuziaczkowac od kochania sie. ;)

Gość krzychuu24
Problem w tym, ze dla mnie to jest bez znaczenia i mogloby tego nie byc, moze jestem w jakis sposob oziebly

Gość gość
oczywiście, że miałam na myśli ukochaną osobę..:)

Gość krzychuu24
up

Gość gość
A ja zawsze myślałam, że facet też cos musi czuć do danej kobiety i musi Ona mu się podobać, skoro chce ją całować. Widać myliłam się:-(

Gość gość
krzychuu24 Czy Twoi kumple tez maja takie zdanie jak Ty? Całując kobiete nikoniecznie jestescie w niej zakochani? Na prawde nie potrzebny jest C***ocałunek?

Gość gość
wiesz to jest dopiero początek znajomości nie wiem czy jest to miłość